Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Demontaż panela klimatronik B5 1999r... Jak to żrobić??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, :hi:

Wiem że o demontażu panela klimy już było, ale nie znalazłem opisu jak zdemontować ten nowszy panel z jednym wyświetlaczem. Wyświetlacz zaczął mrugać i chce naprawić go zgodnie z instrukcją: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_naprawa_panela_klimatronika-t3521.0.html , ale nie mogę sobie poradzić z wyciągnięciem go na zewnątrz. :wallbash: Może ktoś już to robił, proszę pomocy... :rolleyes:

Opublikowano

Musisz zdjąć tą ramkę co jest wokół panela klimy i radia. Mocowana jest na zatrzaski. Po zdjęciu ukażą Ci się śrubki trzymające panel, odkręcasz je i wyciągasz całość.

Opublikowano
  • Autor

Jest pokazane jak wyjąć panel starego typu. A ten co ja mam jest deczko inny. Po ściągnięciu ramki widać 4 śrubki 8mm. Dwie na górze w miejscu radia, i dwie na dole w dolnych rogach klimatronika (one trzymają popielniczke i nie mają nic wspólnego z klimą). Odkręciłem wszystkie i nadal panel nie zejdzie. Muszą być jakieś zatrzaski ale nie mam pojęcia gdzie... :kox:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2008, 13:44 _________________________________________________Już mam! :> Nie trzeba odkręcać żadnych śrubek. Trzyma się na samych zatrzaskach. Dwa na górze trzeba odciągnąć i mocno pchnąć z tyłu.