rafaello87x Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam Posiadam poduszkę kierownicy trójramiennej o numerach 8K0880201 E 6PS i chciałbym dobrać do niej kierownicę. Czy każda trójramienna od b8 będzie pasować?? Jeśli nie to prosił bym o pomoc
TomekOstrzeszów Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam kolegów, poszukuję poduszki do kierownicy trójramiennej,posiadam kpl. czteroramienną z poduszką,a dziś zakupiłem kierownicę trójramienną w idealnym stanie , a nie doczytałem,ze poduszka jest inna niż w czteroramiennej , no i zonk, proszę o pomoc, dodaję fotkę kiery do której szukam poduszki
wrclaguna Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ta kiera jest od Q5 i poduszka z A4 8K nie pasi do niej ( inne mocowania )
orti Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 @rafaello87x Posiadam na sprzedaz kierownicę z multifunkcją, która na 100% pasuje do Twojej poduszki (miałem taki sam nr poduchy) - wyjęta z mojego auta (40tys przebiegu). Jeśli jesteś zainteresowany, to pisz. Link do ogłoszenia http://olx.pl/oferta/kierownica-multi-audi-a4-a5-q5-a3-CID5-ID6m7pn.html
frog125 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Czy poduszka do trzy ramiennej może być tylko taka 8K0880201 E 6PS nie ma innych oznaczeń i numerów?
Rekomendowane odpowiedzi