Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podłączanie ori wzmacniacz +sub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam na forum ale nie mogę znaleźć,potrzebuję jakiś schemat, albo opis podłączenia ori suba + wzmacniacz ( nie boss) b7 avant,[/size], bo nie było w oryginale. Radio mam nie ori, 8 głośników w drzwiach mam i centralny kupiłem. Teraz będę chciał podłączyć centralny ale za jednym razem suba w bagażniku.

1. Co do suba + wzmacniacz, trzeba ciągnąć kable z bagażnika do plusa, i podłączyć minus tak jak w każdym nie ori wzmacniaczu? czy tu jakoś inaczej można podłączyć?

2. Co do radia nie ori to można podłączyć ori sub+ wzmacniacz bezpośrednio do radia? Czy to jakoś inaczej trzeba podłączyć.

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ----------

znalazłem, temat do zamknięcia

Opublikowano

Trochę nie zrozumiałem więc jak coś popraw mnie

Masz subwoofer Oryginalny do audi i chcesz go podłączyć z nie oryginalnym wzmacniaczem? czy wzmacniacz też posiadasz ori z audi ?:

Opublikowano

To nie lepiej zamontować już coś bardziej sensowniejszego niż oryginalny sub i wzmacniacz bose ? Tyle samo roboty, no może z montażem mechanicznym trochę więcej zachodu.

Opublikowano

Jakby to był wzmacniacz bose to jeszcze pół biedy, ale kolega chce podłączyć, tak przynajmniej zrozumiałem. Wg mnie szkoda czasu na podłączanie zwykłego wzmacniacza, tylne głośniki lepiej zagrają pod nie ori radiem, a oryginalny sub też szału nie robi, bardziej bym powiedział że gra sobie po cichu :)