Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie radio jvc sony pioneer philips?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że to ten z Twojego linka, bo droższy :D

Opublikowano

ten tanszy tez moze dzialac ,ale ja ci polecam ten co ja mialem i mi dzialal na bank

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

a glosniki masz serię?

Opublikowano

tak seria ;) ale muszę radio zmienić bo już szału dostaje z tym podgłaszaniem, a jak zmienić to od razu na nie najgorszy szajs, pod który będę mógł podpiąć jeszcze skrzynie w przyszłości

Opublikowano

ta alpinka cda 7873r jest naprawde swietna,mozesz wymienic glosniki na mocniejsze i pod nia sama beda chodzic,to jedyne radio co w rzeczywistosci daje 4x30watt (bo wszystkie inne 4x18max)i nie patrz na to co pisza przy opisie radia:wink:o dzwieku nie wspomne:naughty: rozbuja ci da audiczke:banan:wiem bo podpinalem pod serie w a4 avancie,dzwiek naprawde o niebo lepszy jak z ori

Opublikowano

opinie rzeczywiście są mega zadowalające jeżeli chodzi o jakość grania, ale że przypomina mi stare radio z uno :D i w ogóle z d*py kolory do b5 to odpuszczam :(

Opublikowano

rozumiem ,tez na to patrzylem:-) ale akurat w moim przypadku jak zobaczylem i podpialem pionka p-88rs2 to juz nie przeszkadzalo mi ze ma tylko biale podswietlenie,bo reszta mnie powalila na kolana tak wyglad jak i dzwiek,super. jak kiedys bedziesz mial okazje kupic to sie nie wachaj.

Opublikowano

no tak, radio nie jest po to by na nie patrzeć w końcu :) tyle, że ten Twój pionek to gniecie jaja :D:slina:

Opublikowano

tzn.tez Ci sie widzi wizualnie ? a dzwiek to ci zaswiadczam ze pierwsza liga:wink:

Opublikowano

wygląda na elegancki :) me gusta ;p za taką cenę to domyślam się, że musi to grac zacnie:D

Opublikowano

o to widze ze nie tylko ja lubie taka prostote i elegancje w jednym :decayed: swietnie sie komponuje w audi a dzwiek to tak jak piszesz-BARDZO ZACNY.