piotreki Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam, jak w temacie gdzie najlepiej zalozyc swiatla do jazdy dziennej chodzi o A4 B7 Nie musi byc tanio ma dobrze swiecic i byc porzadnie zamontowane Gogluje gogluje zaklady w lodzkim i nic sensownego nie moge znalezc Pozdrawiam Piotr
klysek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 zglos sie do https://www.facebook.com/venginepl kolega z forum DJ
dybson Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 przeprogramuj światła na kanadę lub stany i będziesz miał od razu światła dzienne z długich (i ustawiasz moc/jasnośc 50-100%) mam i polecam
piotreki Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 Jak polecacie to trzeba bedzie podjechac i sie umowic do Ksawerowa blisko takze ---------- Post dopisany 20-03-2014 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2014 at 09:10 ---------- przeprogramuj światła na kanadę lub stany i będziesz miał od razu światła dzienne z długich (i ustawiasz moc/jasnośc 50-100%)mam i polecam to byloby najlepsze rozwiazanie, dowiadywalem sie i elektryk powiedzial ze 30 procent bedzie dobrze. Ty napisales zeby 5o lub 100( to chyba za duzo hahahaha) ?? i wtedy po przeprogramowaniu mam dzienne zaraz po odpaleniu auta i jak wlacze swiatla mijania one gasna i jadac w nocy np bede mogl uzywac dlugich normalnie czy bede mial te owe 30 czy tam wiecej ?
Rekomendowane odpowiedzi