Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nawigacja komponent MMI 2G z A6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam,

mam pytanie...czy jeśli zamontuję wyświetlacz, sterowanie od mmi z a4 a resztę gratów, która znajduje się w schowku w bagażniku z a6, to będzie działać? Czy czymś te komponenty się różnią?

Opublikowano
  • Autor

Właśnie sprawa ma się tak, że montowali mi MMI 2G w serwisie car audio, zdejmowali komponent i rozłączało ich. Wszystko odpala ale nie ma dźwięku i safe na zegarach. Na wyświetlaczu jest napis AUDI MMI S6, stąd pomyślałem, że część może mają z A6 i dlatego ich rozłączało czy raczej niemożliwe?

Opublikowano
  • Autor

Noooooo a co z nimi?

Opublikowano
Noooooo a co z nimi?

Kilka osob robiło u nich i zawsze były cyrki :thumbdown:

Napisz jakie masz numery sterowników to cos pomozemy :wink: Tuner Radiowy , sterownik MMI 2G itd.

Na liczniku masz SAFE ze wzgledu na wymiane Gatewaya 19

Opublikowano
  • Autor

Dziś jestem niby umówiony na zdjęcia komponentu tylko od rana próbuję zgrać termin i jakoś nie możemy. Jak będę w aucie, to zobaczę co tam siedzi. Całe szczęście mam blisko, jak nie pójdzie, to będą musieli stare graty wstawiać za free :)

Dzięki za zainteresowanie!

Opublikowano
  • Autor

Tak, wzmacniacz montowali na pewno - tak twierdzą. Powinien być w schowku z tyłu z lewej strony?

Opublikowano
Tak, wzmacniacz montowali na pewno - tak twierdzą. Powinien być w schowku z tyłu z lewej strony?

Wzmacniacz masz na samej gorze nad Tunerem Radiowym we wnece po lewej stronie .

View image: A4 B8 ANGLIA 008

Opublikowano
  • Autor

To mam :D ale nie wiem jak to pospinali, bo ja wcześniej też miałem robioną zabudowę caraudio i mam wzmacniacz pod siedzeniem. Na 15 się umówiłem, dam znać czy coś poradzili :)

---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ----------

20140310_143440.jpg

Opublikowano
  • Autor

Eeeeeeeeeee znowu problem - znowu nie mogą zdjąć komponentu, teraz usłyszałem, że podobno coś z immobiliserem. Chyba jutro poproszę o założenie z powrotem tego co miałem.

Do montażu 2G kładli światłowody, teraz będzie dużo roboty, żeby z powrotem chorusa podpiąć?

---------- Post dopisany 11-03-2014 at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2014 at 19:11 ----------

Podobno okazało się, że gateway jest uszkodzony i będą wymieniać i zdejmować komponent na nowo. Może tak być?

Opublikowano

Sam widzisz ze to nie takie proste , wymiana NAVI :kwasny:

Gatewaya niech dadza innego :wink: na ALLEGRO jest ich zero .

Opublikowano
  • Autor

No masakra...najgorsze jest to, że samochodu używam do pracy a tu co chwila coś....jak tym razem nic nie pójdzie, to chyba wolę z powrotem chorusa i doczepianą navi, bo nerwów za dużo :D

Opublikowano
  • Autor

Łącznie 2500zł ma kosztować komplet

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, jakie są orientacyjne koszta montażu MMI 3G w B8 2008r? Czy jest to możliwe?

Opublikowano
Witam, jakie są orientacyjne koszta montażu MMI 3G w B8 2008r? Czy jest to możliwe?

Wszystko zalezy co masz aucie :wink: CONCERT/SYMPHONY ? MMI 2G ?

Jesli CONCERT/SYMPHONY to najdrozsza opcja a ceny wachaja sie od 4500-6000 PLN