Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Skromny avancik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W końcu, po 9 miesiącach od zakupu postanowiłem się pochwalić swoją A4 :) Autko z tego co wiem znane na forum :) Silniczek 1.9 TDI AVG, z udokumentowanym przebiegiem (aktualnie 284kkm).

Wyposażenie:

przednie szyby w prądzie,

lusterka elektrycznie sterowane

climatronic

podgrzewane i pompowane przednie fotele

tempomat

domykanie szyb z kluczyka

Ja dotychczas wymieniłem:

kompletny rozrząd

osłony na przegubach

odmę

wszystkie płyny i filtry

tarcze i klocki z tyłu

łożyska z tyłu

pompka spryskiwaczy

1 przewód hamulcow

1 wahacz

Z gadżetów doszedł emulator zmieniarki Yatour, polecam wszystkim którzy chcą zachować ori wygląd deski rozdzielczej i słuchać muzyki z pendriva :wink:

Zrobiona również geometria kół :wink:

Jak dotychczas auto sprawuje się świetnie, ani razu nie zawiodło i bardzo je polubiłem, dlatego mam zamiar o nie dbać i jeszcze długo nim pojeździć.

Plany na przyszłość:

sprzedaż alufelg widocznych na zdjęciach i kupno czegoś w rozmiarze 17 lub 18 (gdyby ktoś miał jakieś ciekawe felgi na sprzedaż, proszę o kontakt)

delikatne obniżenie zawieszenia (zastanawiam się nad zestawem sprężyn Eibacha, warto?)

zrobienie programu

może dołożę pełny FIS :wink:

Aktualnie auto jest u mechanika i ma wymienianą pompę wspomagania i regenerowaną turbinę :)

Nie mam jakiś super zdjęć niestety, ale postaram się to nadrobić :)

2013-08-1_erwhews.jpg

2013-08-1_erwhewn.jpg

2013-06-2_erwheww.jpg

Opublikowano

:hi: panie kolego

Autko dzisiaj oglądane u mechanika, fajne te zice no i grzane :naughty: Środek rewelka..No może poza tymi opakowaniami po Durexach w drzwiach.:grin: Zapomniałeś napisać, że turbo dostaje nowe życie i będzie mieć większe koło kompresji a wyglądało zacnie na biurku oj zacnie :kox::kox: Tylko ja się pytam, po co ten składak na tylnych siedzeniach?:grin: Koniecznie zrób foty środka, mam nadzieje że zgadamy się na jakąś sesje jak pogoda dopisze panie

Koniecznie zajrzyj tu:

http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-rybniku-wiecej-info-1-poscie-125711/index1609.html#post4151067

Aaa.. Kupiłeś te felgi z RS6? 18?

Opublikowano

chyba skądś znam ten samochód......

Opublikowano
  • Autor

@Matek - Nic nie wiem o Durexach, chyba mi je podrzuciliście :decayed: Z rowerem to jest długa historia..:decayed: A felg nie kupiłem bo poszły niestety, wcześniej był kupiec umówiony. Ale w piątek przyjeżdża kumpel z Katowic oglądać te moje 15, i mam nadzieję że je kupi. Wtedy coś kasy wpadnie no i poszukiwania nowych ruszą pełną parą. :naughty:

@A-rek - Znasz znasz, bo to Twoje byłe wozidło :wink: Nie mieliśmy okazji się poznać i pogadać niestety, tylko telefonicznie.. Ale mogę zapewnić, że o autko dbam i obiecuję go nie zwieśniaczyć :decayed:

Opublikowano

Kamil.. Ja wiem jaka jest historia z tym rowerem :decayed: Wziąłeś je by wrócić od Wojtka do domu, a wyciągnąłeś i okazało sie że ma pane:decayed::grin:

Opublikowano
Nie mieliśmy okazji się poznać i pogadać niestety, tylko telefonicznie.. Ale mogę zapewnić, że o autko dbam i obiecuję go nie zwieśniaczyć :decayed:

:thumbup1:

aha, mam całe kompletne zawieszenie na sprężynach Eibach które jeździły w twoim aucie, może zdecydowałbym się je sprzedać.....:decayed: felgi 18" również mam ale narazie ich nie sprzedaje....

Opublikowano
  • Autor

@Matek - Ta historia wcale nie jest śmieszna :decayed:

@A-rek - Będę pamiętał, jak coś to się odezwę.:wink:

A tak z nowości to autko prawdopodobnie dziś wraca od mechanika, dopiero druga pompa wspomagania okazała się sprawna i wspomaganie ruszyło. :wink: