Opublikowano 13 Marca 200917 l a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew:
Opublikowano 13 Marca 200917 l a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś
Opublikowano 13 Marca 200917 l a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH
Opublikowano 13 Marca 200917 l a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Przecież Ty jesteś z NS
Opublikowano 13 Marca 200917 l a czyje to takie granatowe na ramkach klubowych i stalowkach felach i czarrnych lampach z tylu ?? Tablice jakies N34HHG zoltej z tylu i bialej z przodu pod M1 widziane dzisiaj ok 17 ?? Ramki oczywiscie nasze... Przyznam, ze pierwszy raz takie cudo widzialem... :polew: Kierownica z prawej strony pewnie :gwizdanie: Ja weim kto Bruno, jeszcze mało widziałeś To moze bys sie podzielil wiedza z ziomkiem z NH Przecież Ty jesteś z NS Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH
Opublikowano 13 Marca 200917 l Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew:
Opublikowano 13 Marca 200917 l Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: OZI :bicz3: chyba NEX-a na Ciebie napuszcze... :gwizdanie:
Opublikowano 13 Marca 200917 l Ptyś Tak jarko to wlasnie jego bryke dzis widzialem, na zywo troche inaczej wyglada niz na fotach... :gwizdanie: Ten samochod jest... ... ze tak powiem specyficzny...szczegolnie wnetrze...
Opublikowano 13 Marca 200917 l Blachy mam z KaNSas, ale prawem zasiedlenia po 6 latach jestem juz z NH no to ja bym sie tym faktem nie chwalił :polew: OZI :bicz3: chyba NEX-a na Ciebie napuszcze... :gwizdanie: a co to nex napis na dropsach?
Opublikowano 14 Marca 200917 l ozi co ozi???? [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 12:19_________________________________________________ [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 14:25_________________________________________________Arson kolo orlena na ruczaju 14 20