wooojtus Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 witam, mam glosniki poki co orginalne,seryjne audi (z przodu i w polce), na przod wrzuce jednak 13-Hertz,nie o tym jednak, mam okazje kupic radio sony cdx R3350 po okazyjnej cenie 349 zl,nie jestem melomanem, chce zeby dzwiek byl wyrazny i czysty z niezlym basem, czy za ta cene warto wziac to radio?znacie ten model?wolalbym niedoplacac np. do pioneera jesli jest to radio przyzwoite i nie padnie mi po 2 miesiacach,mam jeszcze do wyboru sony cdx gt200s za 370zl, prosze o porady i ewentualnie inne propozycje do ceny tych sony,a i poprosze jeszce o opinie co do pioneer deh 2900,jest to opcja na niedlugo, ale konieczna ze wzgledu na brak funduszy pozdrawiam
czerwony baron Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 cześć .myśle że cena jest do zaakceptowania . z radia sony jest "miękki" bas fajnie tłoczy. też mam zamiar kupic radio sony CDX-GT300 z pilotem czarny panel 520 zł słuchałem fajnie gra ,czerwone podswietleniwe pasuje do deski. Słuchaj a może lepiej dołozyc 60 zł i kupić sonyCDX-GT200S sprawdz na allegro nowe =gwarancja a radio wydaje mi się fajniejsze od tego o którym napisałeś. [ Dodano: 07-01-2007, 18:15 ] znalazłem ten model nawet za 350zł
Bartass_1 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jesli masz mozliwosc to kup raz a dobrze, pionki slyna z tego , ze sa maloawaryjne.. Nie oszukujmy sie , o jakosci nie ma co dyskutowac przy radiach za 400 zl czy w tych granicach..
Rekomendowane odpowiedzi