Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[a4 b5] a4 1.9 tdi 115 kuni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Data pierwszej rejestracji to: 10.11.2000. Ale nie za bardzo wiem, gdzie mogę znaleźć*datę produkcji samochodu (tzn miesiąc, bo rok jest;))?

Ja bym niestety założył, że to ta trudniejsza opcja... W niektórych serwisach po VIN pokazuje, że samochód został wyprodukowany w 2001 roku;)

---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

No dobra, we wszystkich serwisach po VIN pokazuje, że 2001 produkcja.

Opublikowano

n8hoq2j

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ----------

http://zapodaj.net/40a25328c9bb0.jpg.html

dzisiejszy efekt pracy i walki z immo 3 programamy dostepnymi w necie :decayed:

wychodzi ze masz immo 3 i potrzebny bedzie pin z jaegera

wychodzi 2001 bo to rocznik modelowy jest, ja tez tak mam

Opublikowano
  • Autor

Czyli damy radę?;) Apropos kabla, bo kabel VAG, to będę*miał (zamówiłęm sobie), ale ten drugi, to jest sens, abym go kupował kiedy, to możemy pożyczyć za parę browarów?;)

Ile zajęła by Ci wymiana 1/2 fis na fis? Dla mnie ważne, bo kawał drogi mam do Ciebie, więc o jakiejś rozsądnej porze muszę się u Ciebie pojawić;)... Resztę rozmów chyba przeniesiemy na PW, aby tu już niepotrzebnie nabijać, co? Chyba, że to nie ma znaczenia?;)

Opublikowano

Skompletuj najpierw graty , i zorientuj się czy masz immo 2 czy 3 , bo jeśli 3 to ja Ci nie pomogę bo nie mam takiego sprzętu aby odczytać pin z jaegera

Bo jeśli ogarniesz immo na miejscu to nie wiem czy Ci się będzie opłacać tyle jechać abym Ci podłączył raptem 7 kabelków :grin:

Opublikowano
  • Autor

Ale soulmaster3m ma sprzęt, jo?;) (a przynajmniej tak wynikało z tej instrukcji, że odczytał pin).

Jak mam się zorientować czy mam immo 2 czy 3? Odczytam to jakoś VAGiem? Dzięki.

Opublikowano

nIe , nie ma , bo on miał 1/2 fis vdo a nie jeager

z jagera można odczytać kablem za 1,5 tyś zł a nie Chińczykiem za 5 dych

Bawiam się ze bez pinu to nie sprawdzisz nawet tego bo żeby zobaczyć w adaptacjach licznika w vag com to trzeba się najpierw zalogować pinem

I tu jest d*pa zbita , najlepiej będzie jak ogarniesz immo na miejscu

Opublikowano
  • Autor

Ok, kumam. Czyli musiałbym dać kluczyki i nowe liczniki do kogoś, aby mi to zaprogramował, a cała reszta z górki, jo? Rozumiem, że wtedy licznik mogę*podpiać na tych kostkach co aktualnie mam i zobaczyć czy samochód odpala (aby zweryfikować czy ten ktoś dobrze robotę*zrobił), jo? A całą resztę*już podpięli byśmy razem... Chyba, że do tego czasu się ogarnę i sam to zrobię hyhy. Ale chyba wolałbym jednak zrobić to z kimś kto wie co robi;)

BTW: to nie jest tak, że kluczyki się programuje pod nowy licznik? Czyli to z nowego licznika trzeba zczytać pin?

Dzięki.

Opublikowano

Licznik i klucze robi się w aucie i on odpali fure przy tobie

Właśnie immo 3 polega na tym ze najpierw logujesz się pinem nowym później starym, następuje adaptacja vinu i immo id do licznika i w nowym liczniku automatycznie zmienia się pin z nowego na stary i ile razy byś licznika nie zmieniał tyle razy finalnie będziesz miał pierwotny pin

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Aha, ok dzięki.

---------- Post dopisany 28-05-2014 at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2014 at 08:39 ----------

bediks wielkie dzięki za wsparcie. Na razie naprawił mi licznik (nikt go o to nie prosił;p ale wziął tylko 100zl, także ja jestem zadowolony:)) i sobie działa. Uzbieram kasę na nowy ilcznik VDO oraz kolesia od immo i wtedy znowu będzie się*myślało:) Jeszcze raz dzięki!

Audi jest na sprzedaż: http://olx.pl/oferta/audi-a4-1-9-tdi-CID5-IDgLfbd.htmlJakby ktoś miał ochotę.

Edytowane przez luciferion