Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

stłuczka - klaps w tyłek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, potrzebuję porady jak myślicie co robić ponieważ dostałem strzała w tył audi b6 sedan zniszczenia nie wielkie na fotach może widać, babka uderzyła mnie podczas gdy ustępowałem pierwszeństwa na rondzie szczęście w nieszczęściu, że już puściłem hamulec i praktycznie ruszałem, mam oświadczenie dane no i zgłaszam do TU teraz moje pytanie naprawiać gdzieś w warsztacie, czy ASO czy brać kasę bo w sumie ta naprawa to tylko zderzak raczej do lakierowania i ewentualnego spasowania.

DSCF0981.jpg

DSCF0986_cxv.jpg

DSCF0983cb_vc.jpg

DSCF0984b_cvb_cvb.jpg

Pod zderzakiem raczej nie ma uszkodzeń

DSCF0989.jpg

No chyba że to

DSCF0994.jpg

Oczywiście jeszcze dokładka lekko odstaje, na zdjęciach pozaznaczałem miejsca, w których zderzak jest przesunięty może tego nie widać ale są inne szczeliny i listwa srebrna z jednej strony jest cała schowana pod klapę właściwie to płaskie od tej listwy a z drugiej wystaje poza klapę ta płaszczyzna no i zegarek radiowy nie działa :wink:

Poradźcie koledzy.

Opublikowano

Ja bym brał kase i nawet tego nie naprawial, bo moze jeszcze ktos ci najedzie na tyl i bedziesz mial okazje to sobie zrobic :)

Co do zderzaka to tam pekł zawias?? bo chyba przy peknietym zawiasie nie mozna naprawiac :) no ale zobaczymy co TU powie.

Zgłaszaj szkodę, i podsyłaj kosztorys :)

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
  • Autor

Ta ostatnia fota to zaczep dokładki, do którego przykręca się osłonę podwozia z prawej strony tą zakrywającą "dziurę" na drugi wydech, jeżeli myślisz o tym pęknięciu:wink: nie jest to pęknięcie a odkształcenie. Tak po szczegółowej analizie to babka wbiła mi się na ucho od holowania z tyłu nie wiem jak ale chyba ostro hamowała skoro wbiła mi się tak nisko a mam obniżony zawias, zobaczymy co powie TU

Opublikowano

Bierz kase i nie rob nic :) Ja bym tak zrobil :)