Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co zamiast AutoGlym SRP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie, skończyło mi się SRP wypaćkałem już 2 litry tego i chciałbym coś innego zobaczyć. Tylko im więcej siedzę i czytam, tym bardziej nie wiem i skłaniam się żeby znowu autoglyma zakupić :decayed:

Na początku chciałem PB black hole zakupić, ale na kosmetyceaut różnie oceniają i wychodzi wg tego, że jakiś wielki szaU to nie jest

Później zacząłem czytać o autoglym UDS, ale to jest raczej innego typu środek z tego co się doczytałem

Polecił mi ostatnio znajomy megs'a Ultimate Compound, ale jakoś nie mam przekonania do tej firmy, wg obiegowej opinii, reklama za darmo się nie robi i jakoś trzeba za nią zapłacić:decayed:

tu fota gdzie troche widać moje auto po aplikacji tylko SRP i znajomego gdzie poszło UC i jak dla mnie jakoś tak czegoś brakuje :decayed:

pomijam te panie, ale akurat takie zdjęcie się trafiło gdzie widać te auta razem

10269161_657576797642024_4562813667642709827_o.jpg

mimo tego skompletowałem sobie zestaw

megsa UC, UP i show car glaze, ale czy takie combo ma w ogóle sens?:eusathink:

Poradzcie coś, może jest jeszcze coś na co warto zwrócić uwagę

:hi:

Opublikowano

2 l to musiałeś dużo aut zrobić ;) UC a srp to dwa inne środki o różnym przeznaczeniu. Jak nałożyłeś srp to później stosowałeś wosk ? Jak chcesz cos innego to może menzerna pp ultra, Achilles ale na to wszystko trzeba nałożyć wosk

Opublikowano
  • Autor

2l przez 6 i pół roku tylko na swoje auto sporadycznie szło colti 476, ale tylkona zime, przed i po zimie zawsze glinka

teraz zbieram sie w sobie na korekte, ma bardzo dużo rys od złego osuszania coś mi się wydaje, plus kilka razy sierściuch mi na masce sieste zrobił i już na to patrzeć nie moge :facepalm:

ja wiem że są do innego zastosowania UC, a SRP. SRP to ogólnie w moim mniemaniu to oszukaniec taki :decayed: a jeśli coś jest do wszystkiego to jest raczej do niczego i chciałbym to zrobić w troche inny sposób.

Co do wosku mam raceglaze 55, ale to pójdzie po polerce

o tym mówisz?

VALETPRO ACHILLES PREP 500ML - CLEANER, OCZYSZCZA I POLERUJE - ShowCarShine - Detailing Shop

Opublikowano

Tak o tym. Wiec jak zrobisz korektę to defekty znikną. Tych "oszukanców" trochę na rynku jest.