klon58de Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, wczoraj mój kolega poprosił mnie o pomoc i podmianę mojego przepływomierza (AJM) do jego samochodu (AFN). Po zamianie jego auto śmigało ok bez zastrzeżeń ( mój samochód stał nieruszany). Po powrocie mojej przepływki na swoje miejsce auto odpala i jeździ ale brak kopa totalny nawet bora SDI mnie objeżdża jak chce . Nie jestem specem z diagnostyki ale po logach widzę, że moja perzepływka chyba umarła. Proszę o diagnoze i ew leczenie. LOG 1.JPG | Fotosik.pl LOG 2.JPG | Fotosik.pl log3.JPG | Fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciahciah Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ogarnij logi może nie podpiąłeś wtyczki do przepływki, spr jaki błąd wywala vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon58de Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 1 Fault Found: 17964 - Charge Pressure Control: Negative Deviation P1556 - 35-10 - - - Readiness: N/A Jak bede w domu zmierze napięcie na kablach czy jest prąd na kostce. Doczytałem coś o adaptacji, jest jakaś taka opcja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciahciah Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon58de Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 tak dodam dla wszystkich u których takie coś sie dzieje ze należy sprawdzić wszystkie ,WSZYSTKIE, wężyki podciśnień na 99 % któryś będzie wypięty w sytuacji jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi