Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Proźba o opinie o sprzedawcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie co do tego allegrowicza sportowe WTRYSKI 1.9 TDi WTRYSKIWACZE 216 TUNING (4358358225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy ktoś z was kupował wtryski od niego a jak kupywal to czy zdają egzamin .2 ponad miesiąc temu kupiłem od niego wtryski po regeneracji z nowymi koncowkami 216 przez miesiąc było bardzo dobrze lecz jak w życiu bywa znowu du....a zacza kopcić spadek mocy ale więcej nie pali . Pojechałem do warsztatu żeby sprawdzić co jest mechanikę wyją wtryski sprawdził i dał mi wydruk testu okazało sie ze do wymiany testy szczelnosci jak rozpylania były negatywne wszystkie tylko ciśnienie jest ok. Dzwoniłem do gościa a on mi na to E pierwsza reklamacje ma odemnie i jak coś to mam mu wysłać stare a on sprawdzi i wyślę do producenta .pytanie albo mamy huk.... Paliwo w cpne albo huk...... Końcówki

Opublikowano

co do sprzedawcy sie nie wypowiem bo nie znam ale podobno wielu ludzi u niego kupiło i nie nażeka . co do wtrysków to kupiłeś zamiennik ,jakość loteryjna .lepsze trza było kupić boscha ale to ksozt powyżej 1300zł lub np frateli bosio te znajdziesz za około 1000- 1100zł i ich jakość jest na wyskokim poziomie ,faktem jest też to ,że raz na jakiś czas do PL przypływa ciulate paliwo i jest fala psujących sie pomp ,nastawników ,wtrysków itp. wiec ogólnie ciezko jest wszystko określić ,ale takie wtryski jak bosch czy bosio sa bardzo dobre i powinny wytrzymać nawet najgorsze paliwo. zamiennik to zamiennik jest warty tyle ile za niego zaplacisz ale o super jakosci nie ma co liczyć.

Opublikowano
  • Autor

sam nie wiem co myslec patrzylem dzis logi ...Kat wtrysku silnik 90 stopni -skacze miedzy 51-55 a dawke paliwa mam 4mg...moze przyspieszyc kat ....?? jak to nie da to pewnie Pompa jak pisales a powiedz mi ile regeneracja pompki kosztuje??

Opublikowano

kąt ok .nie ma co ruszać. reszta na pw