Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak Siły I Pomysłu Na Ogarnięcie Tv, Dvd Itp. Potrzebuje Pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, siedzę już na forum od dłuższego czasu i przeglądam non stop tematy odnoście mojej sprawy. Nie znam się na tym i muszę w końcu napisać i poprosić o pomoc.

Na początku chciałem zaznaczyć jeśli ktoś ogarnia temat i jest z moich okolic... chętnie przyjmę pomoc i zapłacę za to.

Chodzi o to że kupiłem A4 bez podłączonych modułów jak Bluetooth, TV, NAVI itp.

Powoli dochodziłem do tego, rozbierałem i podłączałem bo wszystkie wtyczki "chyba" są.

Udało mi się ogarnać Navigation plus, zmieniarkę, bluetooth...

Problem mam ogolnie z TV, tylnymi ekranami w zagłówkach i niektórymi kablami i "czujnikami"

Jeśli chodzi o Navigation plus, wszystko wygląda już okej. Mapka pokazuję gdzie jestem jak jadę itp.

Bluetooth, też spoko. Łączy się z telefonem.

Mam problem bo auto jest obecnie bez głośników i chyba nie mam wiązki żeby wpiąć się w Navigation Plus, tym samym nie wiem czy wszystko działa do końca.

Czy mam dźwięk jak włączone mam radio, jak rozmawiam przez telefon i czy słychać mnie.

Do Tv to już mi ręce opadły. Wszystko niby podłączone... tutaj w 100% jak i przy każdym module nie mogę stanowczo powiedzieć że jest wszystko dobrze podpięte ale dalej... gdy wybiorę TV pokazuje się czarny ekran i nic więcej. Antety zamontowane, posiadają tak jak by diodę lecz żadna z dioda w antenie nie świeci.

Tylne ekraniki wyświetlają tylko niebieski ekran.

Mam mnóstwo tych czinczy i taką skrzynkę do przełączania 1 2 3 4 i kompletnie nie wiem jak się w nią wpiąć... Probowalem tak i tak i tak, raz na raz sie pokazala jakas linia na ekranie i nic wiecej.

Rownież DVD nie potrafie ogarnać, zasialnie jest ale co i jak dalej nie mam pojecią.

Od początku nic nie kodowałem, bo nie wiedziałem co i jak jest obecnie zakodowane. Szczerze proszę o pomoc, bo już mi nerwy wysiadły.

Niechciał bym zeby ktoś to potraktował, że nie czytalem innych tematów itp. Czytalem i to sporo, lecz chyba za dużo na raz chce zrobić ;/ I było by mi łatwiej gdybym robil to sam od początku. Wcześniej mialem A3, tak nie bylo tyle elektryki.

Załączam link do zdjęc, może ktoś coś podpowie co robić mam dalej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ze zdjęć wynika ,że tuner DVB jest na region germany.

A tam obowiązuje standard kodowania mpeg2, w Polsce musi być mpeg4.

Nie znalazłem specyfikacji tego tunera, ale przypuszczalnie to może być ta przyczyna braku odbioru