Opublikowano 15 Sierpnia 201412 l Witam, pilnie potrzebuję diagnozy. Tak jak w temacie, wczoraj wieczorem jechałem normalnie samochodem, stanąłem na światłach i gdy ruszyłem nie było w ogóle doładowania, zaczęła mrygać kontrolka świec żarowych. Zjechałem na bok żeby odpoczął, zgasiłem i gdy chciałem odpalić to mu było ciężko. Przy czwartym albo piątym nawet zakręceniu odpalił dopiero. O co chodzii???
Opublikowano 15 Sierpnia 201412 l Autor Tak tak wiadomo, myślałem że może miał ktoś taki przypadek bo dziś wszystko zamknięte. Jutro dam znać co wyszło.
Opublikowano 16 Sierpnia 201412 l Zjechałem na bok żeby odpoczął ty chciałes odpocząć ? auto nie ma odpoczywać tylko dzida gaz do dechy pare razy z tygodniu i nie bedzie łapał notlaufa
Opublikowano 16 Sierpnia 201412 l Autor własnie tak go traktuje przy aktualnej mocy ale przed zgaszeniem chciałem żeby sobie dychnął
Opublikowano 16 Sierpnia 201412 l Autor przy aktualnej mocy czyli ile zrebaków ? Z wykresu wynika 157.9 Na komputerze wyszedł błąd zaworu elektromagnetycznego miedzy innymi i cos z podcisnienia bylo ale diagnostyk byl malo rozmowny i wiele nie wiem, tyle co zobaczylem :/ Twierdzi, że gdzieś jest zwarcie w układzie i wybija bezpiecznik odpowiedzialny za regulacje doładowania, egr i coś tam jeszcze. Możliwe? Miał ktoś może coś pododnego? Albo co to może być innego?
Opublikowano 17 Sierpnia 201412 l wiem co to 5minut dłbania ,sprawdz bezpieczniki i styki w obudowie ecu
Opublikowano 17 Sierpnia 201412 l Autor wlasnie bezpiecznik wybija i twierdzi ze trzeba przepatrzyc caly uklad, styki wlasnie, wiazki itp. ok jutro sie przyjrze, dzieki poki co