Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] pomozcie przy instalacji??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powolutku wkoncu zblizam sie ku koncu zakopow do mojej instalacji zakupilem juz glosniki na przod jbl cs 2165 c do tego wzmak vibe blackbox dwo kanalowy kondensator no i skrzynia vibe cbr 10 aktywna i tu powstaje problem czy musze ciagnac dwa przewody zasilajace przez samochod czy moge pociagnac jeden i jakos go rozdzielic w bagazniku kabelek ma grubosc 4awg mam nadzieje ze wystarczy co myslicie ??[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 06:56_________________________________________________no i jeszcze jedno pytanko jak pociagne ten kabel do bagaznika jak go rozdziele to do wzmaka i suba moge pociagnac po rozdzieleniu kable 8awg ?? bo tylko takie rozdzielacze znalazlem ktore rozdzielaja z 4awg na 2x 8awg ??

Opublikowano

Nie szukaj oszczędności w tym co nie trzeba. Zadbaj o porządne miejsce montażowe, dla wooferów PODSTAWA ! Kabel prądowy o przekroju 20mm^2 w zupełności wystarczy. Możesz rozdzielić go na 10mm^2 lub 16mm^2 pewnie będą to krótkie odcinki. Co do kabli jak już pisalem na początku warto "dołożyć" do lepszych drutów, konektorów itd. unikniesz później niepotrzebnych nerwów związanych ze wszelkiego rodzaju audiofilskimi świstami z alternatora, "strzałami w głośnikach" etc ;) miłego montażu

Opublikowano
  • Autor

kable kupilem w gotowym zestawie legacy wydaje mi sie ze sa dobre ale co ja moge powiedziec za bardzo sie nie znam nie chcialem tylko ciagnac ich podwojnie wiec pomyslalem o rozdfzielaczu w bagazniku na aktywnego suba i 2 kanalowy wzmak

Opublikowano

jezeli uzyjesz wystarczajaco grubego kabla mozesz rozdzielic a jezeli masz cieki kabel to lepiej nie, oczywiscie w zaleznosci jakiej mocy ja te wzmacniacze ?