Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Radio dzaiłało i nagle przstało...???Blaupunkt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W mojej B5 z 97 Avant cos sie spsuło.

Radio Balupunkta na TZW. Key Card nagle przestało działac. Co dziwniejsze odpaliłem auto, właczyłem radio i wszystko grało, przełączyłem na Cd i nagle przestało grac. Najpierw pisało Card Error, a potem mimo, ze radio sie "paliło" to pokazuje tylko 4 poprzeczne kreseczki.

Czy to może byc wina akumulatora??? Dodam jeszce , ze mam falujące obroty na biegu jałowym ale to pewnie nie ma z tym dużo wspólnego.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszamy do Newbie !! Falujace obroty masz bo pewnie akumulator odlaczales ;) - Mialem to samo, a moze jakas blokada, teraz nie mozesz nic wpisac, reaguje wogole jakos ??

Opublikowano
  • Autor

Radio jest na Key Card. Nie muszę nic wpisywac. Radio się włącza ale nie raeaguje i nie gra wyświetla tylko 4 poziome kreski. Co dziwne jeszcze 2 godziny temu grało bez zarzutów...

Czy powinienem odłączyc akumulator na pół godziny jak radzą często na tym forum??

Opublikowano

Jeszcze raz zapraszam do Newbie, przedstaw sie Nam :wink: Co do falujacych obrotow- odlaczasz na 30 min akumulator, pozniej wlaczasz i najlepiej zeby sie zagrzal gdzies do 90 stopni, albo na luzie, albo w jezdzie, pozniej juz powinno byc ok, i sprobuj tez odlaczyc radio samo na godzinke

Opublikowano
  • Autor

jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o mechanikę więc mam jeszce dwa pytania :1. Czy mam zdjąc obie klemy??

2. Jak odłączyc to radio.

Pozdrawiam i zaraz lecę do Newbie

[ Dodano: 2006-04-29, 19:33 ]

hmmmm

Opublikowano

Nie , wystarczy jak sciagniesz jedna ( + ) , a radio musisz wyciagnac ( po bokach na dole sa zaczepy ) musisz czym podwazyc i wyciagnac radio i odlaczyc . ALe jakos jeszcze nie widzialem Cie w Newbie ?? :mad:

Opublikowano
  • Autor

Odłączenie aku nic nie dało zarówno jeśli chodzi o obroty jak i radio. Radyjka jeszcze nie odłączałem bo nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac i gdzie mam podwarzyć. Po obu stronach mam takie jakby zaślepki z dwoma otrorami w każdej na górze i na dole.

pozdrawiam