chrisnetpl 0 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Witam, czy ktoś przeszczepiał uchwyty górne i dolne z pleców (osłony) foteli przednich ? jeżeli tak to proszę o pokierowanie jak to zrobić :-) Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
urwojtek 0 Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 U mnie były wyłamane dwie dolne i 1 gorna mocowanie odklejone razem ze spinka. Góre oczyściłem mocowanie ze starego kleju i przykleiłem na gluta (goracy klej w pistolecie) Dół wygiąłem podobnie do oryginalnych plastików z takich blaszek jak kiedys montowalo sie centralne zamki (długie z otworami). Potem blaszkę zabezpieczyłem taśmą parcianą co by nie brzęczało. Siedzi elegancko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnetpl 0 Posted September 23, 2014 Author Share Posted September 23, 2014 dzięki :-) u mnie podobnie (górne i dolne wyłamane) mam już na podmiankę zaczepy i zastanawiałem się jakie materiały były już sprawdzane :-) pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts