nike166 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Witam, Kończy się ubezpieczenie zakupionego niedawno samochodu i jestem współwłaścicielem i nie mam ukończonych 25 lat więc będą zwyżki, właściciel ma pełne zniżki. Gdzie polecacie ubezpieczyć samochód w zaistniałej sytuacji aby wyszło jak najtaniej ?
cougarr2 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Najlepiej i najtaniej nie idzie w parze podeślij dane pojazdu i co tam chcesz OC czy AC itp. wycenię Ci w PZU
animavili Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Kolego jesteś z dużego miasta ,więc podejdż do agenta ubezpieczeń który sprawdza w wielu firmach ubezpieczeniowych.Naprawdę możesz się dziwić ile będzie taniej niż sam wyszukasz.Firmy różnie traktują młodych kierowców ,więc czasem warto takową nawet co rok zmieniać.
3r4 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Też nie wiedziałem za bardzo gdzie. Podskoczyłem do CUK i mi babeczka podrukowała co mnie ciekawiło. Napisałem też na stronie o której wspomina gtrzec - ( http://a4-klub.pl/index.php?/topic/23309-wyliczenie-skladki-ocacnw-na-stronie-internetowej-kilka-zakladow-ubezpieczen/page-4#entry4014012%C2'> i jego oferta najbardziej mi podpasowała. Jeszcze finalizujemy moje oc+ac (czekam na umowę)
Sqizzy Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Odezwij się do kolegi o nicku mecenas, mi w link4 ogarnął OC za 361zl gdzie hdi zaproponowało przedłużenie za 850 Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi