PMRudy Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Witam. Od jakiegoś czasu w kabinie kierowcy jest wyczuwalny zapach benzyny, bardziej z tyłu niż z przodu. Bywa też tak, że w ogóle nie śmierdzi przez kilka dni, a czasami ruszę z parkingu i od razu czuć. Nie ma też różnicy czy mam pełny bak czy tylko pół. Przy gwałtownym skręcaniu także czuć bardziej. Nie wiem gdzie jest problem?! Nie widać wycieków na parkingu, wyciągałem także tylną kanapę i nic. Proszę o jakiekolwiek wskazówki.
xcentriq Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 U mnie też tak było ale przestało jak wyjąłem karnister z benzyną z bagażnika [emoji1] Wysłane z mojego GT-I9195
PMRudy Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 U mnie też tak było ale przestało jak wyjąłem karnister z benzyną z bagażnika Ty, rzeczywiśćie pomogło :|
xcentriq Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Wysłane z mojego GT-I9195 Edytowane 12 Października 2014 przez xcentriq
Rekomendowane odpowiedzi