Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lampka w podsufitce i otwieranie szyberdachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam a4 b5 przedlifta i troche zmieniam w jego wnętrzu.

I gdzieś kiedyś rzuciło mi się w oczy że ktoś miał podświetlane guziki oraz pokrętło od "regulacji" szyberdachu oczywiście w a4 b5

a seryjne tam nic nie podświetla, więc stąd moje pytanie od jakiego auta pasuje P&P do a4 b5 przed lift panel z lampką w podsufitce taki który jest podświetlany.

Opublikowano

żeby był podświetlany to chyba musisz rezać od polifta ewentualnie od skody superb passata pasuje do przedlifta i ma dwie diody ambiente które podświetlają ci rękę na lewarku droązka zmiany biegów natomiast czcionki są nie podświetlone

Opublikowano
  • Autor

hehe :decayed: nie od polifta to odpada raczej, bo to sporo musiałbym wycinac chyba w podsufitce.

Wydaje mi się jak oglądałem w google takie lampki to od pasata b5 i golfa IV są takie same jak w przed lifcie.

Poza tym ponoć podsufitka od pasata b5 pasuje bez problemu do a4 b5

Diody zawsze mozna odlutować :) chodzi mi generalnie zeby podświetlało same guziki i pokrętło szyberdachu

Chodzi mi o coś takiego. z jakiego to auta i czy pasuje do a4 b5 przedlift. bo kształtem to chyba podobne.

http://obrazki.elektroda.net/37_1261042407.jpg

a drugie pytanie jesli juz pasuje w ten otwór w podsufitce to co z podłączeniem tego?

wystarczy podłączyc i bedzie szyberdach działał tak jak powinien?

przerabiał ktoś już coś takiego

tzn chyba to z tego linku jest podświetlane :decayed: ręki nie dam sobie uciąć, ale tak wygląda :grin:

Edytowane przez przemek11

Opublikowano

ja zakładałem od passata b5 wszysto pasuje tylko wtyczka przy lampie jest przypieta zipem i trzbea tego zipa przeciąć by była luźna i dłuższa :)

Opublikowano
  • Autor

regulacja szyberdachu chodzi bez zarzutu? tylko tak jak mówisz trzeba przy wtyczcie przykombinowac? :)

a mógłbyś podrzucić jakieś foto takiej lampki, bo na google to różnie wyskakuje a nie widziałem w pasku jak to wygląda szczerze powiem