Kamaz1980 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam. Mam nastepujacy problem w audi a4 b6 avant. Po włączeniu zapłonu cały czas chodzi tylnia wycieraczka i wyłącza sie po wyłaczeniu zapłonu. Dodam ze była wymieniana cała klapa w tylnia. Na wczesniejszej klapie nic sie nie dzialo takiego. Prosze o jakies podpowiedzi Dziekuje
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 musisz wyciągnąć tapicerkę tylną i ustawić mikroczujnik na inne położenie
Kamaz1980 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 a gdzie ten mikroczujnik jest
medok1980 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 a gdzie ten mikroczujnik jest podepne sie pod temat bo też mam problem z tylną wycieraczką z tym że u mnie zatrzymała sie w pionie i za boga cara niechce ruszyc niewiem co jest grane
Gość harry19-19 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 dzisiaj z Kamazem ogarnęliśmy , wyszło że silniczek robi Good Bye
sepqs Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, nie będę zakładał nowego tematu, a i odpowiedzi tez nie mogłem się doszukać. U mnie w A4 B5 avant problem polega na tym, ze przy włączeniu spryskiwaczy z przodu załącza się tylna wycieraczka jak by to tam tez miał pójść płyn.. zastanawiam się czy to przekaźnik czy co..? miał ktoś podobny problem? problem mam od samego początku zakupu auta..
Kamaz1980 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, nie będę zakładał nowego tematu, a i odpowiedzi tez nie mogłem się doszukać. U mnie w A4 B5 avant problem polega na tym, ze przy włączeniu spryskiwaczy z przodu załącza się tylna wycieraczka jak by to tam tez miał pójść płyn.. zastanawiam się czy to przekaźnik czy co..? miał ktoś podobny problem? problem mam od samego początku zakupu auta.. Kolego może sama manetka od wycieraczek jest uwalona
sepqs Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 no własnie nie wiem stad moje pytanie.. a jeżeli to nie to, to wołałbym na darmo tego nie robić.. da się w ogóle jakoś to sprawdzić, zweryfikować? no i dobra.. dziś się wziąłem za temat. własnie złożyłem auto do kupy.. nie jest to manetka. podłączyłem nowa, co prawda nie pasującą i usterka nadal ta sama... będę szukał przekaźnika lub czegoś dalej..
Rekomendowane odpowiedzi