Opublikowano 14 Listopada 201411 l Witam. Mam nastepujacy problem w audi a4 b6 avant. Po włączeniu zapłonu cały czas chodzi tylnia wycieraczka i wyłącza sie po wyłaczeniu zapłonu. Dodam ze była wymieniana cała klapa w tylnia. Na wczesniejszej klapie nic sie nie dzialo takiego. Prosze o jakies podpowiedzi Dziekuje
Opublikowano 14 Listopada 201411 l musisz wyciągnąć tapicerkę tylną i ustawić mikroczujnik na inne położenie
Opublikowano 16 Listopada 201411 l a gdzie ten mikroczujnik jest podepne sie pod temat bo też mam problem z tylną wycieraczką z tym że u mnie zatrzymała sie w pionie i za boga cara niechce ruszyc niewiem co jest grane
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Witam, nie będę zakładał nowego tematu, a i odpowiedzi tez nie mogłem się doszukać. U mnie w A4 B5 avant problem polega na tym, ze przy włączeniu spryskiwaczy z przodu załącza się tylna wycieraczka jak by to tam tez miał pójść płyn.. zastanawiam się czy to przekaźnik czy co..? miał ktoś podobny problem? problem mam od samego początku zakupu auta..
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Autor Witam, nie będę zakładał nowego tematu, a i odpowiedzi tez nie mogłem się doszukać. U mnie w A4 B5 avant problem polega na tym, ze przy włączeniu spryskiwaczy z przodu załącza się tylna wycieraczka jak by to tam tez miał pójść płyn.. zastanawiam się czy to przekaźnik czy co..? miał ktoś podobny problem? problem mam od samego początku zakupu auta.. Kolego może sama manetka od wycieraczek jest uwalona
Opublikowano 22 Stycznia 201610 l no własnie nie wiem stad moje pytanie.. a jeżeli to nie to, to wołałbym na darmo tego nie robić.. da się w ogóle jakoś to sprawdzić, zweryfikować? no i dobra.. dziś się wziąłem za temat. własnie złożyłem auto do kupy.. nie jest to manetka. podłączyłem nowa, co prawda nie pasującą i usterka nadal ta sama... będę szukał przekaźnika lub czegoś dalej..