wolfen Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam mam pytanie czy jest możliwość przywrócenia oryginalnego kanadyjskiego oprogramowania do Audi albo skąd można tak owe ściągnąć bo ktoś mi wgrał od wersji PL i teraz mi nie działają pasy oraz wariuje kontrolka od poduszki pasażera i mam problem z wskaźnikiem paliwa....
IroN_87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam mam pytanie czy jest możliwość przywrócenia oryginalnego kanadyjskiego oprogramowania do Audi albo skąd można tak owe ściągnąć bo ktoś mi wgrał od wersji PL i teraz mi nie działają pasy oraz wariuje kontrolka od poduszki pasażera i mam problem z wskaźnikiem paliwa.... Czekaj czekaj.. o jakim oprogramowaniu mówisz? Kto Ci coś wgrał i po co? kupiłeś tak czy dałeś komuś zepsuć? Wszystko się ustawia VAGiem i każdy ogarnięty mechanik Ci to zrobi. A jak świeci poduszka to może jej nie ma?
wolfen Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Chodzi o to że Auto było w ASO i był problem z czymś tam i powiedzieli że wgrali nowe oprogramowanie ale od polskiej wersji bo do kanadyjskiej nie posiadają i od tej pory wskaźnik paliwa wariuje i kontrolka od poduszki pasażera która sygnalizuje jej wyłączenie czasami się pali a czasami jest wszystko w porządku :/ Najwidoczniej nie ma u mnie ogarniętych mechaników Jest też problem z tym że po zatankowaniu samochodu auto nie chce odpalić za pierwszym razem tylko za drugim lub trzecim a później już nie ma problemu aż do kolejnego tankowania.... i to wszystko dzieje się po wizycie w ASO :/ więc nie wydaje mi się żeby to były problemy mechaniczne... jeśli się myle popraw mnie.
IroN_87 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Chodzi o to że Auto było w ASO i był problem z czymś tam i powiedzieli że wgrali nowe oprogramowanie ale od polskiej wersji bo do kanadyjskiej nie posiadają i od tej pory wskaźnik paliwa wariuje i kontrolka od poduszki pasażera która sygnalizuje jej wyłączenie czasami się pali a czasami jest wszystko w porządku :/ Najwidoczniej nie ma u mnie ogarniętych mechaników Jest też problem z tym że po zatankowaniu samochodu auto nie chce odpalić za pierwszym razem tylko za drugim lub trzecim a później już nie ma problemu aż do kolejnego tankowania.... i to wszystko dzieje się po wizycie w ASO :/ więc nie wydaje mi się żeby to były problemy mechaniczne... jeśli się myle popraw mnie. I te problemy z odpalaniem to też po wizycie w ASO? Jedz i zgłoś problem po ich naprawie niech poprawiają.. Nie wiem jakie oprogramowanie Ci wgrali i do czego..
Rekomendowane odpowiedzi