Miroo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam potrzebuję kogoś kto by założył moduł do świateł dziennych żeby h7 świeciły na 30 %( moduł posiadam) chcę także dołożyć włączanie i wyłączanie świateł ( posiadam włącznik) oraz tak to wszytko zgrać żeby po ustawieniu włącznika świateł na auto jeśli się ściemni to automatycznie włączyłby się bixy a h7 zgasły. Jeśli by ktoś to ogarniał to proszę o kontakt na pw oczywiście zapłacę
Gość harry19-19 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Podkarpacia których znam to mógłby ogarnąć Wrclaguna i Sławek
Miroo Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Wiem pisałem pw do Wrclaguna ale nie odpowiedział dlatego założyłem temat czy ktoś jeszcze by to ogarnął.
tomekhxc Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 kolego poczytaj tu jest ladnie opisane co jak i do czego http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227985-montaz-modulu-drl-w-swiatlach-drogowych/
Miroo Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 niby czytałem ale wolałbym jakby ktoś znający się na rzeczy w okolicach Rzeszowa ewentualnie poświęcił mi parę chwil
Rekomendowane odpowiedzi