Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BOSE - jak zamontować wzmacniacz i subwoofer w sedanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś tutorial może na forum ? Nie miałem w oryginale ani wzmacniacza ani subwoofera, teraz zakupiłem i chciałbym to samodzielnie zamontować ale najpierw chętnie poczytał bym coś na forum jednak nie udało mi się takiego tematu namierzyć... Gdzie poprowadzić kable, co z czym połączyć, jakieś fotki jak jest głośniczek przymocowany, jak i gdzie wzmacniacz umocować itp. Powiedzmy że jestem laikiem w tych sprawach ;)

nie zakładam całego audio BOSE ponieważ poprzedni właściciel pozostawił część swojej instalacji, przednie drzwi są oklejone matą, wsadzone są jakieś power bassy, dość spore głośniki i całkiem spoko to gra ale wymontował wzmacniacz i pokaźną skrzynkę z bagażnika. Uznałem że mi ori bose wystarczy żeby tam wsadzić ale potrzebuję jakiejś instrukcji :D

Opublikowano

Musisz zmienić cała wiązkę bo bose jest 2 Ohm owe i nie zagra co to za dobrze. Wiec wiązka plus zestaw bose i tyle

Opublikowano

a jaki wzmak masz w kolorze ??

Opublikowano

czarny wiem bo ode mnie:)

Edytowane przez habcio19

Opublikowano

rozumiem , pomógłbym a nawet bym miał gotową ściągę tylko zamontować ale no jest ale sprzedałem swoje audi i nie wiem co i który kabelek idzie ;/

Opublikowano
  • Autor

ale kable mam :) obok ori (nie zostały wyjęte) leci druga wiązka takich lepszych kabli została :) takie jak w tym złotym oplocie:
7763155.jpg

niestety wiązka z bagażnika została raczej zdemontowana więc i tak muszę coś swojego poprowadzić :)

mam taki mix z kablami że zastanawiam się czy nie wydrzeć wszystkiego i nie położyć sobie na nowo ale tak mi się strasznie nie chce rozbierać tapicerki i wydzierać wszystkich kabli że narazie zostało w takim stanie jak zastałem. Chce tylko dołożyć wzmak i suba tylko potrzebuję informacji jak to podpiąć żeby było dobrze bo jestem w tym temacie kompletnym laikiem :) instalacje audio w samochodach które miałem ograniczały się do wymiany głośników albo radia :)

Opublikowano
  • Autor

dziękuję Grzesiu :) wszystko jest elegancko rozrysowane i tego było mi trzeba :) brakuje mi tylko jednej informacji (albo niedoczytałem, jest obrazek ale nie jest on jednoznaczny) :) gdzie siedzi wzmacniacz w sedanie ?

zapewne zadaje trywialne pytania i gdy dostanę już wzmacniacz do ręki to będę wiedział od razu gdzie jest jego miejsce ale póki go nie mam to chce się dowiedzieć ile tylko mogę:)

Edytowane przez szop44

Opublikowano

Tu widać wzmacniacz w sedanie:

3837279194_2441cb139e.jpg

Pod prawym boczkiem bagażnika :wink: