Jancio77 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Mam problem z odpaleniem gdy jest zimny silnik muszę dłużej przytrzymać rozrusznikiem na 5-6 obrotów wałem , dopiero odpali , gdy jest ciepły pali na dotyk a gdy juz odpali faluje na obrotach i trzęsie trochę autem z rury jest kupa dymu białego , mechanik mi powiedział , że to świece nie grzeją wymieniłem czujnik temperatury wody dalej to samo , w końcu wybralem się do nieszczęsnego serwisu Audi i VW powiedziel , że to pompa paliwa wzieli ją do regeneracji i dalej to samo nie wiem co juz robić ??? Podejrzewam , że to brak kompresji na cylindrach ....??? Proszę jak Ktoś miał taki lub podobny przypadek piszcie (
Jancio77 Opublikowano 27 Września 2008 Autor Opublikowano 27 Września 2008 Świece są ok , a co do VAG-a chodzi Ci o komputer to NIBY w serwise sprawdzali i nic nie znależli ale za wszystko DZIĘKI
bronek11 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 w ostatecznosci zmierz mu cisnienie
Jancio77 Opublikowano 28 Września 2008 Autor Opublikowano 28 Września 2008 Kąt wtrysku był sprawdzany ale DZięki a co do ciśnienia tez tak sobie myślę , ale mam nadzieję , że to nie To.... we wtorek jeszcze jeden gościu podobno bardzo dobry od disli ma go zobaczyć , może on coś wymyśli .... ale DZIĘKI
spanky Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 gdy juz odpali faluje na obrotach i trzęsie trochę autem z rury jest kupa dymu białego , kat wtrysku ...
Rekomendowane odpowiedzi