Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internet mobilny na kartę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś z Was może wie ile kb potrzeba na otwarcie strony? Pytanie swoje stawiam z uwagi na chec zakupu zestawu internetu mobilnego na karte.Dotychczas najwazniejszy dla mnie byl transfer, ale teraz chcialbym sobie wstepnie pliczyc czy net na karte gdzie 0,03zl jest za 100kb bedzie oplacalny.pozdrawiam

Opublikowano

otwarcie strony to kilka - kilkanaście kilobajtów...

ale otwarcie aukcji allegro z dziesiątkami zdjęć to może być parę mega - warto wyłączyć obrazki w przeglądarce...

Opublikowano

dokładnie, wszystko zależy od tego czy czy będziesz otwierał sam tekst, czy tekst ze zdjęciami, czy może dodatkowo ściągał pocztę... im więcej dodatków tym większe koszty.. ale mam iplusa i bawiłem się tym czasami na uczelni i nie moge powiedzieć że koszta były jakieś ogromne... wszystko zależy od tego do czego jest Ci potrzebny internet . Ponadto z tego co pamietam raz ściągnięte strony czyli te na ktore wchodzisz pozostają w pamięci...i jesli wchodzisz na nie po tygodniu i nie były uaktualniane to pratycznie nic nie płacisz...co innego jeśli na danej stronie systemtycznie pojawiają się nowe arytkuły, nowe zdjęcia ktore będziesz chciał oglądać..to już sytuacja wygląda inaczej (jesli się mylę proszę mnie poprawić) :)

Opublikowano

otwarcie strony to kilka - kilkanaście kilobajtów...

kilka to przesadziłeś :wink4: ja używam czasem neta na telefonie to np. strona startowa a4-klub to ok 300 kbajtów :)