Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Werbasto problem z pilotem T90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panów :D Może mieliście już podobny problem, bo zima nadchodzi, a w samochodzie zimno :((((

Webasto działa z MMI, grzeje, wyłącza się. Normalnie miód malina. Ale z pilota już kicha :( Baterie nowe, po włączeniu zapali się zielona lampka a potem przez kilkadziesiąt sekund szybko miga na czerwono i webasto się nie włącza. Próbowałem już jakiś porad z innych tematów, odłączenia centralki pilota, następnie naciskanie off na pilocie i nic, kompletnie nic... Może macie jakieś porady ? Błędów pod kompem żadnych nie ma.

Opublikowano

Napisał byś chociaż jakie to jest auto i uzupełnił dane w profilu.

Opublikowano
  • Autor

Ah panowie, od czasu "nowego" forum nie wchodziłem. Widać trzeba ponownie uzupełnić profil :)

Ad Up A4 B8 2.0 CR 143 pilot ori T90. Próbowałem już wyjąć zasilanie z odbiornika webasto (tego w bagażniku ) na kilka minut, następnie włączyć i w ciągu 5 sek przycisnąć OFF na pilocie na min 1 sek jak to widziałem w dokumentacjach. I nic

Opublikowano

Pilota zeby przyuczyc trzeba VASem badz dobrym VCDSem uruchomic procedure w nastawach podstawowych ,wyciagniecie i wlozenie bezpiecznika nic nie da.

Opublikowano
  • Autor

No rozumiem :) Komputer kaś mi leży na firmie :D Co i gdzie trzeba zmienić ?

Edytowane przez arktos995

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Napisano 10 grudzień 2014 - 21:55

Witam panów :D Może mieliście już podobny problem, bo zima nadchodzi, a w samochodzie zimno :((((

Webasto działa z MMI, grzeje, wyłącza się. Normalnie miód malina. Ale z pilota już kicha :( Baterie nowe, po włączeniu zapali się zielona lampka a potem przez kilkadziesiąt sekund szybko miga na czerwono i webasto się nie włącza. Próbowałem już jakiś porad z innych tematów, odłączenia centralki pilota, następnie naciskanie off na pilocie i nic, kompletnie nic... Może macie jakieś porady ? Błędów pod kompem żadnych nie ma.

[/quote