Audicar Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Witam! Zakupiłem Audi z Niemiec i jeźdząc po kraju z przełącznikiem świateł na 'Auto' widze że światła do jazdy dziennej(LED) rzadko kiedy same święcą. Musi być mocne słońce i wtedy mam same LEDy bez xenonów a w pochmurny dzień świeci wszystko. Czy jest jakaś opcja żeby zmienić czułość sensora światła ? Nic nie znalazłem w ukrytym menu i MMI. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Audicar
andynl Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/197253-zakladanie-czujnika-deszczu-swiatel-i-uruchamianie-modulu-coming-leaving-home/page-8 POST 156 Edytowane 13 Grudnia 2014 przez andynl
Audicar Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dzięki! Zmieniłem na 'późno' i potestuje. BTW nie wiesz jak zmienić język systemu komend głosowych(SDS) ? Mam po niemiecku, a chce po ang. Z tego co czytałem da się to zrobić pod VAGCOM ale niestety nie mam tego kabla. W ukrytym MMI tez tego nie widze.
andynl Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Kolego nie mam pojęcia, ja tego nie używam (nie lubię gadać w pustkę ) zapytaj w dziale kodowań może ktoś coś będzie wiedział
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki! Zmieniłem na 'późno' i potestuje. BTW nie wiesz jak zmienić język systemu komend głosowych(SDS) ? Mam po niemiecku, a chce po ang. Z tego co czytałem da się to zrobić pod VAGCOM ale niestety nie mam tego kabla. W ukrytym MMI tez tego nie widze. Potrzeba płyty z językiem angielskim do wgrania Samym Vag-iem nie przestawisz jeżeli nie ma w ustawieniach mmi Edytowane 15 Grudnia 2014 przez miodzio
Rekomendowane odpowiedzi