Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czujnik predkosci silnik avf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow.Padl mi licznik i nie pokazuje predkosci,dodatkowo glupieje wskazowka od poziomu paliwa.nie wiem czy te usterki sa powiazane ale wskaznik paliwa porusza sie gora dol z zakresie 2-3 milimetrow.Rozebralem licznik podejrzewajac ze tam styku brak,ostatnio z tego powodu mialem usterke cisnienia oleju ale tam jest git.Chce sprawdzic ciaglosc kabla od licznika do czujnika i moje pytanie brzmi gdzie znajde czujnik predkosci w silniku avf?Doczytalem sie tylko ze w moim roczniku (2002r)wchodzi w skrzynie.Od ktorej strony najprosciej sie do niego dobrac?

Moze ktos wie jaki bezpiecznik odpowiada za wskazanie stanu paliwa i predkosciomierza.na rozpiskach jakie znalazlem nigdzie nie ma o tym mowy.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow.Padl mi licznik i nie pokazuje predkosci,dodatkowo glupieje wskazowka od poziomu paliwa.nie wiem czy te usterki sa powiazane ale wskaznik paliwa porusza sie gora dol z zakresie 2-3 milimetrow.Rozebralem licznik podejrzewajac ze tam styku brak,ostatnio z tego powodu mialem usterke cisnienia oleju ale tam jest git.Chce sprawdzic ciaglosc kabla od licznika do czujnika i moje pytanie brzmi gdzie znajde czujnik predkosci w silniku avf?Doczytalem sie tylko ze w moim roczniku (2002r)wchodzi w skrzynie.Od ktorej strony najprosciej sie do niego dobrac?

Moze ktos wie jaki bezpiecznik odpowiada za wskazanie stanu paliwa i predkosciomierza.na rozpiskach jakie znalazlem nigdzie nie ma o tym mowy.

Witam wszystkich odświeżam temat bo mam identyczny problem i nie wiem za bardzo jak sobie z nim poradzić.

Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.

Chciałbym dodać, że zrobiłem test zgarów i jest ok.

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich odświeżam temat bo mam identyczny problem i nie wiem za bardzo jak sobie z nim poradzić.

Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.

Chciałbym dodać, że zrobiłem test zgarów i jest ok.

u mnie okazalo sie sie ze cos przegryzlo mi kabelki od czujnika predkosci.Po zalataniu wszystko wrocilo do normy.Czujnik ten ta ma powiazanie z wskaznikiem paliwa.Sprawdz czy kabeliki sa na miejscu.