Mat.Rynio Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak w temacie. Pękło mi ucho w tylnej lewej lampie. (to zaznaczone na zdjęciu niżej). Czy da radę coś z tym zrobić. Czytałem, że do przednich jest jakiś zestaw naprawczy, jak wygląda z tylnymi? Ktoś już może miał podobny problem. Osobiście nie widzi mi się wymiana lampy - wiadomo jak to z oryginalnością lub odcieniami...
koczo797k Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zawieś do zakładu w którym spawają plastiki lub pospawaj samemu tylko jeżeli zrobisz to samemu to będzie trochę mniej wytrzymałe niż zrobią ci to w zakładzie
Mat.Rynio Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tylko, że ucho tak się połamało, że mam tylko jego połowę, a drugą część gdzieś szlag tafił
koczo797k Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 To może poszukaj takiego samego kawałka plastiku dotnij tak żeby masował i miał taki kształt jak ta zgubiona część i wtedy pospawaj. Innego wyjścia nie wiedzę.
Rekomendowane odpowiedzi