Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B5 sedan 1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym przestawić wam moje audi,nie ma w nim na obecną chwile nic specjalnego dlatego wahałem się i dalej nie jestem pewny czy słusznie robię,że go tu umieszczam :)
Jest to A4 B5 sedan z 1995 r. z silnikiem 1.6. Audika kupiłem mniej więcej pół roku temu.Od tego czasu jestem bardziej skupiony na ogarnięciu go pod względem mechanicznym i estetycznym wnętrza.We wnętrzu brakowało kilku drobiazgów a z mechanicznych rzeczy na dzień dobry do zrobienia był tłumik,łożysko wiskozy oraz konieczność kupna nowego akumulatora :kwasny: Za jakiś czas założyłem nowy szyberdach,ponieważ stary miał uszkodzony mechanizm.Brakowało kilku drobiazgów - uchwyt wew. klapy bagażnika,kilka drobiazgów we wnętrzu.
Obiłem także podsufitkę na nowo bo tradycyjnie wspierała się na głowach pasażerów z tyłu.
Co do mechaniki
*Nowe tarcze Bosch wraz z klockami
*Nowe tuleje belki Swag
*Nowe amortyzatory - tył
*Nowe łożyska kół - tył

Założony jest zderzak poliftowy w związku z tym miałem plan aby założyć halogeny.
Niestety plany pokrzyżowała mi brama garażowa która spadła rozbijając tylną szybę w drobny mak :decayed: i tak szczęście w nieszczęściu ,że nie uszkodziła karoserii tylko zatrzymała się na uszczelkach tylnej szyby,wyginając je.
Teraz musiałem zainwestować w szybę,wymianę,uszczelki i chyba tyle...tak myślałem.Oczywiście to nie było tyle.
Plastiki tylnych słupków oczywiście też się połamały przy zmianie szyby i nadawały się tylko do wyrzucenia.Mam z nimi problem do dziś.Założyłem poliftowe w innym kolorze a oryginałów niepołamanych szukam już kilka miesięcy...Na szrotach nie chcą tego nawet wyciągać twierdząc,że i tak się złamie. ( Więc tu prośba jakby ktoś miał ten nieuchwytny element proszę dać znać :) )
Głośniki w przednich boczkach zmieniłem na Nokie.Obecnie z tyłu na półce zamontowałem głośniki Peyinga ale planuje założyć poliftową deske z maskownicami i 3 stopem.Chciałbym ukryć trochę te głośniki.

Może teraz napisze w co jest wyposażony.Ogólnie szału nie ma..ale jest mniej rzeczy do zepsucia :D
-el.szyby
-el.lusterka podgrzewane
-lusterko fotochromatyczne
-el.szyberdach
-radyjko JVC cd/aux
-abs
-wysuwany uchwyt na napoje
-immo/alarm
-C.Z.
-el.reg.lamp ale to chyba standard
-super wypasiona oryginalna audi apteczka !

Planów jest wiele ale myślę,że jeśli ogólnie temat nie spotka się z falą krytyki to będę dodawał opisy i zdjęcia z dalszych poczynań :)

To może kilka zdjęć

30afleg.jpg2qkik4p.jpg2w4fztl.jpgo7n24y.jpg2cr7uhs.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.