wojtas_7 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witajcie Nie działa mi w ogóle antena a teraz nie mam gdzie tego porozbierać więc włożyłem do radia tam gdzie jest wejscie na antenę kawałek drucika i działa ale po przejechaniu ok 3km już tylko szmer i syczy.Da się coś z tym zrobić aby odbierało jakoś to radio,może jakaś antena wew. sam już nie wiem..
siwy26 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 też tak miałem radio nagle przestało łapać fale,na dachu miałem antene taką z gps,zmieniłem na zwykłą z alle i śmiga ale nie jest to co było na ori
qbuzzz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Sprawdzałeś czy wzmacniacz anteny jest niepopękany? Znajduje się on w podsufitce tuż przed tylną szybą. Tu masz opisany problem. Może masz to samo. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51112-know-how-odnosnie-poprawy-odbioru-radia-concert-symphony/
siwy26 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 ja własnie go tam niemam a kiedyś radyjko grało fajnie i do tej anteny na dachu dochodzą 3kable idą os strony subwofera[a4 b5 avant]
Rekomendowane odpowiedzi