Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaż tylnej półki sedan - wymiana suba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem subwoofer BOSE, chciałbym go podmienić w tylnej półce i tak sie zastanawiam przed zabraniem się za to czy jest jakaś pomocna dłoń która wytłumaczy co po kolei żeby tam się dostać? Może był już jakiś temat o tym a ja cep nie mogę znaleść? Poradźcie dobrą radą ile to roboty z tym..

up
Opublikowano

Wywalasz oparcie kanapy, potem demontujesz tapicerkę słupków i masz swobodny dostęp do półki. Są tacy co próbują bez demontażu tapicerki ale to droga przez mękę i szansa na uszkodzenie zaczepów tapicerki. Upierdliwe.

Opublikowano
  • Autor

tapicerkę kanapy bezproblemowo wyciągnę zwalniając z zatrzasków? nie trzeba nic specjalnego do tego?

tak na szybko dostałem się do suba i podłączyłem wtyczkę do suba od bose, i ten od bose gra ciszej hmm.

Edytowane przez grampp

Opublikowano

Bose ma inną impedancję niż zwykłe nagłośnienie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Majstry mysle nad wymiana głośnika w półce na inny bo org.nie kiedy pierdzi ... jaki glosnik podejdzie mysle zeby dac maly wzmacniacz do tego suba i zasilanie i inne z org. Pociągnąć czy lepiej podpiąć sie nowym głośnikiem pod org wzmak? Przerabial ktoś temat juz? Moze namiary na głosnik , wzmak .. dodam ze cala instalacja jest org radio concert 2 + dension gateway 300 can ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Chce zmienic polaryzacje na subie w sedanie A4 B6 .Chodzi mi o to by zamienic kabelki tak jak robia to w kombi i sub lepiej gra. Musye demontowac oparcie i bocyki bz dostac sie do tej wtyki?

Opublikowano

Chce zmienic polaryzacje na subie w sedanie A4 B6 .Chodzi mi o to by zamienic kabelki tak jak robia to w kombi i sub lepiej gra. Musye demontowac oparcie i bocyki bz dostac sie do tej wtyki?

Nie musisz. Ściągnij maskownice i będziesz widział wtyczkę.