Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Wymiana :drewienka"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Czy jest możliwość wymiany tego drewienka z konsoli środkowej, kokpitu i drzwi przednich(listwa)? Interesuje mnie tylko i wyłącznie bezszkodowa operacja na kolor metaliczny najlepiej jakieś :> były wersje takie i moim zdaniem prezentuje się to lepiej niż to ciemne "drewienko" (kwestia gustu)

Może jakiś forumowicz chciałby się zamienić? :gwizdanie:

Proszę o informacje czy da się coś z tym zrobić...

Pozdrawiam :mysli:

Opublikowano

jak byś chciał to mogę od ciebie odkupić mi się bardzo drewno podoba teraz mam ala karbon coś w tym stylu a co do demontażu to jest bezproblemowy one są przykręcane od spodu

Opublikowano
  • Autor

moje wygląda tak... http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_ramka_pod_dzwignie_skrzyni_automat-t47407.0.html

mógłbyś zamieścić jakieś foto jak to wygląda u Ciebie?

a propos demontażu... jest na tyle prosty i szybki że dałoby się to zrobić np podczas spotkania w jakimś miejscu gdzieś na trasie?

Pozdrawiam :>

Opublikowano

kurcze ty maż klimatronika a ja mam zwykłe nawiewy :confused4: odkręcasz tapicerkę w drzwiach zdejmujesz i z tyłu są śrubki a co do konsoli to był gdzieś opis na forum jak to zdemontować ale też bez problemowy

[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 10:31_________________________________________________proszę trochę te zdjęcia nie oddają tego

srodek1wl1.jpg

srodek2hn3.jpg

Opublikowano
  • Autor

o czymś takim właśnie myślałem jeżeli chodzi o kolorystykę... :> a w dotyku to takie metaliczne czy bardziej plastikowe? :tongue4:

mógłbym jeszcze prosić o foto z kokpitu??

Opublikowano

na kokpicie mam okleine poszukam na allegro to ci zapodam linki jak to wygląda[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 11:06_________________________________________________masz moją w dziale A4 to sobie oglądnij w profilu jest link

Opublikowano
  • Autor

okleina.. hmm... delikatnie mówiąc nie jestem fanem tego typu rozwiązań :kwasny:

te boczki fajne.. tylko jeżeli nie masz klimy to i tak chyba nie spasują? :mysli:

możesz podesłać linka bo troche jest tych a4 a w pracy za bardzo czasu na szukanie nie ma :kox:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item448880526_audi_a4_1_8turbo_150km_klimatronik_elektryka_alus.html

coś takiego tylko zdjęcie tego nie odda[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 11:46_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item449013983_piekne_audi_a4_1_6_benz.html

Opublikowano
  • Autor

a były też wersje z climatroniciem? bo szkoda troche rerzać to tworzywko :gwizdanie:

Opublikowano

tak oczywiście

Opublikowano
  • Autor

kurde wymieniłbym się z Tobą ale interesowałby mnie cały komplet raczej bo troszkę głupio będzie jak na środku pozostanie drewno a na drzwich carbon :wallbash: