Opublikowano 13 Stycznia 201511 l Witam mam sedana z kubełkami szmacianymi fotele mają elektryczne lędźwie reszta manual. Znalazłam w okolicy kombiaka ze skórą w środku z tym że fotel kierowcy ma prócz lędźwi elektryke z tyłu kanapa jest składana tak jak u mnie. I tu moje pytanie da radę to wyrzezbic aby podeszło do sedana ? Tak żeby elektryka w fotelu kierowcy działała oraz aby tylną kanapę upchnąć? Wszystkie porady mile widziane
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l elektryka będzie działać sterowanie do lędźwi jest takie samo jak do pełnej elektryki z awanta do sedana podejdą ale mocowania górne oparcia trzeba przerabiać jeśli chcesz mieć zablokowane oparcie
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l Autor No a jeśli miałem fotel manual to tylko elektryka wsadzam podłączam i działa ? Gdzieś czytałem że coś trzeba wspawać w podłogę
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l jeśli fotel jest w pełnej elektryce to musisz usunąć to środkowe mocowanie fotela i przymocować elektryczny fotel, otwory są ale bez żadnego gwintu, polecam nitonakrętkę do zamontowania
Opublikowano 14 Stycznia 201511 l Autor A już myślałem że trzeba coś w podłodze wiercić Dzięki za pomoc jutro lete kupować