Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja lalunia A4 B5 przedlift :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chcialem wam przedstawic moja pierwsza Audiczke a4 b5 1.9 tdi 90km :D szalu nie ma ale jak na pierwsze auto mysle ze calkiem spoko :D oddaje ja wam do oceny i podpowiedzcie co tu pomodzic :P

Wyposażenie bez szalu totalny golas :
1.el lusterka
2.el szyber
3.regulacja swiatel
4.abs
5. wspomaganie kierki

Po za tym już nic :D Pozdrawiam i prosze podziwiac hehe :P
6yz2pk.jpgwwahhv.jpgt6tkki.jpgt6tkki.jpg15we4gp.jpg11twh7a.jpgfatohe.jpg1r24bk.jpg10mk3f6.jpg29ditk6.jpg

Opublikowano

No to standardowo podpowiem - wrzuć lampy poliftowe i jakąś ładną felgę to samochód zmieni się nie do poznania. A co dalej to już podpatrzysz sobie u innych kolegów, bo fajnych projektów tutaj nie brakuje ^_^
Samochód jest ładny i wygląda na zadbaną sztukę. Bezawaryjności i udanych modów życzę

Opublikowano
  • Autor

No to standardowo podpowiem - wrzuć lampy poliftowe i jakąś ładną felgę to samochód zmieni się nie do poznania. A co dalej to już podpatrzysz sobie u innych kolegów, bo fajnych projektów tutaj nie brakuje ^_^

Samochód jest ładny i wygląda na zadbaną sztukę. Bezawaryjności i udanych modów życzę

własnie myslalem nad lampami oczywsiscie takze felgi ale 17 i troche ja opuszczac nie bedzie wygladala jak koza ? :/

Opublikowano

Lampy lift lepsze koło i delikatna gleba.. no i zmień kiere od lifta.. a tak to bardzo ładny sedan.

Opublikowano

własnie myslalem nad lampami oczywsiscie takze felgi ale 17 i troche ja opuszczac nie bedzie wygladala jak koza ? :/

Według mnie b5 na 17 wygląda całkiem dobrze.

Opublikowano
  • Autor

a mozecie polecic jakis komplet do gleby sprawdozny albo w miare fajny :)

Opublikowano

Jeśli chcesz dużą glebę to kup sobie gwint. Ale jeśli chcesz by nad autem była lekka szpara ale ładnie to będzie wyglądało to kup sprężyny obniżające -40mm w rzeczywistości siądzie ciut więcej jak w mojej poprzedniej ale dużo lepiej to wygląda. Lampy przód i tył polift i już autko nabierze charakteru :)

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chcesz dużą glebę to kup sobie gwint. Ale jeśli chcesz by nad autem była lekka szpara ale ładnie to będzie wyglądało to kup sprężyny obniżające -40mm w rzeczywistości siądzie ciut więcej jak w mojej poprzedniej ale dużo lepiej to wygląda. Lampy przód i tył polift i już autko nabierze charakteru :)

no i takiej rady mi bylo trzeba a co do wnetrza to plan jest taki radio fotele i kierka :)

Opublikowano

Kratki nawiewu na poliftowe mozesz sobie wrzucic. Licznik z fisem. Podsufitke na polift bo ladna jest. Sporo mozna ogolnie rzeczy porobic, wszystko zalezy od grubosci portfela

Opublikowano

Tak jak koledzy pisali wyżej :P Po uprzednim ogarnięciu stanu pierwotnego możesz zapodać lampy od nowszej wersji na przód i tył, kierownicę inną ( twoja obecna strasznie postarza wnętrze), gwint lub -40 ( sam jeżdżę obecnie na kicie więc zapraszam jeśli chcesz zobaczyć jak auto wygląda na 15stkach i 18stakch z takim zawieszeniem), kratki też nie dużo kosztują i są proste w montażu, a dodają uroku. Reszta już zostaje według twojego uznania, co podpatrzysz i jakie fundusze będziesz chciał przeznaczać. Taki czy inaczej powodzenia z autkiem :wink:

Opublikowano

Na dzień dobry to zmień sobie hamulce na większe..bo teraz masz 280mm a możesz wsadzić np 288mm,

Opublikowano
  • Autor

Na dzień dobry to zmień sobie hamulce na większe..bo teraz masz 280mm a możesz wsadzić np 288mm,

plany sa zobaczymy jak bedzie z hajsem poki co chce zrobic wszystko co wadzi technicznie :)) a problem mam z przelacznikiem dlugich swiatel z jednym amorkiem i olej mi gdzies leci trzeba zajrzeć :P

Opublikowano

Powoli a do celu.

Opublikowano

Ważne żeby z głową i przed każdą zmianą rozważyć all, chyba że to coś pospolitego i można w ciemno działać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dokladnie o to chodzi z glowa i powoli bez pospiechu bede wstawial zdjecia z kazdej wymiany i pracy przy mojej audi :) zobaczymy jak daleko to zajdzie :)

Opublikowano

Odrazu ci powiem ze modze przy aucie wyciga bardzo..za każdym modem będziesz chciał następny..tylko ograniczenie jest jedno..grubość portfela:)