Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Turbo brd po regeneracji czy robić korekte softu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć koledzy moje turbo brd zaczęło puszczać olej i jedzie w poniedziałek do regeneracji. Pan w serwisie powiedział że ma na półce zregenerowane brd i tylko zweryfikują moje i dostanę te zregenerowane od razu a zostawię im stare co bardzo mi pasuje. Teraz pytanie czy jak wezmę takie turbo muszę robić korektę softu?

Opublikowano

Cześć koledzy moje turbo brd zaczęło puszczać olej i jedzie w poniedziałek do regeneracji. Pan w serwisie powiedział że ma na półce zregenerowane brd i tylko zweryfikują moje i dostanę te zregenerowane od razu a zostawię im stare co bardzo mi pasuje. Teraz pytanie czy jak wezmę takie turbo muszę robić korektę softu?

to czy korekta bedzie wymagana okaze sie po wlozeniu innej BRD (kazda regenerowana turbosprezarka , tym bardziej BRD inaczej sie zachowuje) zrobienu logów i odczuciach podczas jazdy

Opublikowano

poproś Pana aby ustawił Ci przepływ tak samo jak w Twojej starej i bedzie działać idealnie bez problemów

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj byłem zawieść turbo i nie mieli już tego zregenerowanrgo na stanie wiec będą robić moje grucha była dobra wiec nic nie powinno się zmienić. Jak założę turbo to zrobię logi i zobaczymy czy coś się zmieniło.

Edytowane przez .Pablo.