Opublikowano 25 Lutego 201511 l Witam mam problem z audi a4 b5 1.6 ADP + LPG problem jest w tym ze autko kreci sie do 4 tysiecy obrtów i pozniej juz nie chce isc ciezko z oporem szarpie , wymienione swiece , kable sa w dobrym stanie , nie wiem czy przepływomierz nie dostal w dupe ... Napiszcie do myslicie , czy to cos innego czy przepływomierz .
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Autor tak tak samo , na benzynie tak samo ciezko do 4 4,5 i potem takjakby cos blokuje .
Opublikowano 5 Marca 201511 l Autor jak ocenic stan kopułki i palucha ? dzisaj jeszcze sa objawy ze przy 4 tysiacach - 5 tysiacachg auto gasnie .. myslicie ze to cekwa ??
Opublikowano 7 Marca 201511 l Ja mam to samo w swojej audi tylko to sama Benz 1.6ahl 98rok przy 4 tys obrotów jakby chciał ale nie mógł więcej i tez mechanik pow ze będzie cewka w pon wymiennie to ci powiem pozdro
Opublikowano 6 Maja 201511 l Witam Ja miałem to samo w mojej 1.6 ANA najpierw wymieniłem przepływke szedł ciut lepiej, ale nadal się nie wkręcał powyżej 4 tys. wiec wymieniłem czujnik położenia wałka rozrządu i teraz mogę zamknąc obrotomierz ;-)
Opublikowano 6 Maja 201511 l tylko że w ADP gdyby padł czujnik położenia wałka rozrządu to wtedy samochód by nie odpalił
Opublikowano 8 Maja 201511 l tylko że w ADP gdyby padł czujnik położenia wałka rozrządu to wtedy samochód by nie odpalił Tam jest czujnik polozenia wału korbowego i jest on pod filtrem oleju.Drugi to jest hall w kopułce,aparcie zaplonowym i z nim padnietym auto pali.