Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Car audio do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audiocomplex jest poznańską firmą, a kolega jest z Warszawy. W Warszawie nieźli są: Klinika Dźwięku (drogo ale dobrze), Galeria Tonów (podobnie, za to fajny i kontaktowy jest Cezary - właściciel), Bemocar (również profesjonalnie). Proponuję jednak spróbować u mniejszych firm, niezadzierających nosa (w większych jest to powszechne). Polecam firmę Kubus, bardzo fajny człowiek i zna się na rzeczy, z pewnością też będzie tańszy.

Opublikowano

Audiocomplex jest poznańską firmą, a kolega jest z Warszawy. W Warszawie nieźli są: Klinika Dźwięku (drogo ale dobrze), Galeria Tonów (podobnie, za to fajny i kontaktowy jest Cezary - właściciel), Bemocar (również profesjonalnie). Proponuję jednak spróbować u mniejszych firm, niezadzierających nosa (w większych jest to powszechne). Polecam firmę Kubus, bardzo fajny człowiek i zna się na rzeczy, z pewnością też będzie tańszy.

Skontaktowałem się z Cezarym, ale głównym problemem jest dla mnie dojechanie do nich w godzinach ich pracy :wink4:

Zadzwonię jeszcze do wskazanej firmy Kubus - zobaczymy :) są najbliżej mojej pracy na Rodziny Hiszpańskich :>

Poszperałem w internecie i już wiem czego chce więc będzie łatwiej z rozmową hehe

pozdrawiam i dzięki

Kuba

Opublikowano

Spoko. Kubus niedawno się przeprowadził i urzęduje na Dereniowej 6. Masz do niego telefon, czy mam pomóc?

Opublikowano

Spoko. Kubus niedawno się przeprowadził i urzęduje na Dereniowej 6. Masz do niego telefon, czy mam pomóc?

Wiesz co dzwoniłem pod 509907090 i umówiłem się na jutro a adres mam ze strony internetowej ul.Nabielaka 2 aktualna?

Opublikowano

Nie, tak jak napisałem, teraz na Dereniowej.

Opublikowano

Nie, tak jak napisałem, teraz na Dereniowej.

Dzięki :gwizdanie:

Zobaczymy co mi zaproponują

Opublikowano

Kubeł, ja jakoś mogłem na virusa do Wawy przyjechać z Poznania :)

Opublikowano

Nie no, oczywiście można, ale w tym przypadku naprawdę nie ma takiej potrzeby. Znam środowisko, znam firmy na terenie kraju. W Warszawie można znaleźć kilka sensownych punktów, więc po co się bujać po Polsce dziurawymi drogami?

• 17 lat później...
Opublikowano

Hej mam problem. Monoblock 1600W RMS + subwoofer 1000W RMS zasilają go 2 kable [+] po 21mm2 [razem 42mm2] i oczywiśce 2 kable masowe do karoserii po 21mm2 OFC [razem 42mm2]. Kabel od alternatora do + aku dodany 35mm2 spawarka OFC (został oryginalny kabel który był wcześniej) wymienione wszystkie masowe na spawarka 35mm2 OFC również. Jest również kondesator 2F. Alternator oryginał bosch po regeneracji, który ma 140 Amper. Samochód chodzi na biegu jałowym volume na radiu na 50% prąd pobierany przy uderzeniach basu przez monoblock to: 40A i spadki napięcia rzędu 14,4V do 13V, czy da się coś zrobić? Myślałem nad kupnem alternatora 180A /220A ale czy to wystarczy? A może lepiej zamiast alternatora to przy silniku 35mm2 zamienić na 70mm2?