Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto ma fife 09?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupiłem fife 08 po namowach , zagrałem z 4 razy i doszedłem do wniosku że to porażka więc jeśli jest jak piszecie że dużych zmian nie ma to 09 nie kupuje :wink4:

Opublikowano

ku@#a mać :decayed: założyłem ten wątek że by się dowiedzieć kto ma a nie jaka to gra......gram w fife od 98 roku i 09 nie moge dostać więc może ktoś z was chciałby odsprzedać kopię na PC :wink4:

Opublikowano

idz do media markt , tam są napewno

Opublikowano

dobra jutro pójde :decayed:....do najbliższego mam 100km :kox:

Opublikowano

a internet masz? czy nei chcesz byc piratem- tym no ... komputerowym albo drogowym :polew: bo juz nie wiem:D

Opublikowano

a internet masz? czy nei chcesz byc piratem- tym no ... komputerowym albo drogowym :polew: bo juz nie wiem:D

...moze piłkarskim??? :polew: e nie cos namieszałem :gwizdanie:

Co do odpowiedzi na wątek ja na razie nie mam, ale koło weekendu powinienem mieć :good:

Opublikowano

nie musisz nigdzie chodzić, wystarczy, że wpadniesz na najbliższego spota :a4fan: w Wieluniu.

Tylko coś Ci nie po drodze, bo nie byłeś jeszcze a warto :evil:

Opublikowano

nie musisz nigdzie chodzić, wystarczy, że wpadniesz na najbliższego spota :a4fan: w Wieluniu.

Tylko coś Ci nie po drodze, bo nie byłeś jeszcze a warto :evil:

skończe robić fure to przyjade napewno;]

Opublikowano

Panowie właśnie katowałem całe dzisiejsze popołudnie nowego PESa 2009 i powiem Wam, że w porównaniu z PESem 2008 jakiejś dużej różnicy nie ma... może trochę obraz poprawiony, jakoś szybciej się wszystko wczytuje i gra się ciut lepiej, niektóre zagrania są zaskakujące :naughty: Jakoś tak "inteligentniej" się zrobiło :naughty: zawodnicy myślą szybciej i jakoś tak ciut inaczej :naughty: Miłe zaskoczenie to forma Polaków :kox: Wreszcie da się nimi grać... tzn. nie grałem zbyt długo bo tylko chwilkę ale dawali jakoś radę :naughty: W PESie 2008 była tragedia, nie dało się nimi nic zrobić :wink4:

Nie wiem jak porównać PESa 2009 z FIFĄ 09 :mysli: I jedna i druga gra ma coś czego brakuje w tej drugiej. Mimo że PES 2009 wygląda (biorąc pod uwagę grywalność i chyba grafikę też) jak wersja 2008 to jak dla mnie jest lepszy od FIFY 09. Może dlatego, że nie wgrałem się jakoś solidnie w FIFę :mysli: Na weekendzie pomęczę jedną i drugą gierkę. W PESie coś się zmieniło z lobowaniem bramkarza sam na sam :decayed: I to mnie zaskoczyło, do tej pory w 2008 było to banalne, lekko "wrzutka", a tu jakieś dziwactwo zagrywa :decayed: muszę to jakoś opanować :naughty: