Snap Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Witam. Mam Audi A4 1996r Chciał bym w nim zamontować przedni podłokietnik, okazyjnie mam do kupienia podłokietnik montowany w audi po 2001r,czy ktoś sie orientuje czy da sie go tak przerobić by pasował do mnie? Pozdrawiam.
Moniczka Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Mam audi z 2002 i brak mi tej wygody można wiedzieć ile ta przyjemność
Snap Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 Do B5 można juz kupić za 200zyla do B6 będzie troszkę droższy, wydaje mi sie ze ze będzie kosztował ze 400zł... ale poszukaj na allegro, czasami trafiają sie okazje Pozdro .
domelq Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ja kiedyś miałem luzem od jakiegoś audi, ale mi nie podszedł do B5. Tylko nie wiem od którego to było. Owszem jakbyś sie uparł to byś go wstawił, ale byś musiał nowe śruby nawiercać itp.
Snap Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 domelq Dzieki za odpowiedz datego tez go nie kupiłem(chodz cena była )
Rekomendowane odpowiedzi