Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

malowanie felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie szukam kogoś kto z głową ogarnia felgi, pierwsze co to potrzebuje przemalować jedną felgę więc najlepiej pistoletem żeby wyglądała jak pozostałe, drugi temat to proszek, jakiś dobry zakład co robi felgi od a-z, okolice śląska, jestem z dąbrowy górniczej więc im bliżej tym lepiej

Opublikowano

Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę Aluexpress - narazie pod względem prostowania felg a za tydzień pod względem malowania proszkowego.

Firma uczciwa właściciel ugodowy idzie się dogadać co do ceny i przede wszystkim terminowi - obiecali że felgi będą wyprostowane za tydzień i tak też było. Pomogli nawet mojej żonie załadować je do samochodu żeby nie dźwigała. Usługa wykonana w 100% fachowo.

Opublikowano

Ja mogę polecić http://www.phumaraton.pl/oddawałem ostatnio u nich do malowania felgi...

Opublikowano

jeśli chodzi o samo malowanie proszkowe i piaskowanie mogę polecić w Katowicach :

Lakiernia Proszkowa "Konrad" Piotr Herych

tel. kom. 501 965 623

ul. Oswobodzenia 50
40-404 Katowice
woj. śląskie

człowiek ten nie regeneruje felg ale maluje proszkowo i piaskuje... trzeba dostarczyć gołe felgi ... mi malował na czarno i wyszły miodzio... za 4 sztuki 17" zapłaciłem 250 zł :) więc się opłaca

Opublikowano
  • Autor

malowałem u nich kilka razy, jest tanio, ale nie zawsze tak do końca jakby się chciało, ale stosunek jakość/cena ok
na tę chwilę potrzebuje tylko pomalować front jednej felgi, proszek odpada, tylko z pistoletu żeby wyglądała jak pozostałe

Opublikowano

ja robiłem tam felgi i mogę polecić :

http://deloch.pl.pl/prostowanieobreczy.html

Opublikowano

Odnośnie delocha to myślę że Turzol może się wypowiedzieć.

Edytowane przez Horneth

Opublikowano

aluexpress - ja również polecam, u mnie lakierowali na czarny mat a u znajomych w gun metal w c klasie i w nowej bmw 5 na ori kolor- wszyscy zadowolenia ;)