79pawlo 0 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Witam! Mam pytanko. Czy zdarzyło się wam żeby po wymianie uszczelki pod klapą zaworową zaczęły spadać wam obroty? Wymieniłem uszczelkę przy tym zdejmowałem rurę od powietrza co dochodzi do przepustnicy i zaraz po wymianie uszczelki jak przy gazuję na luzie to obroty spadają mi do 700obr a potem się stabilizuje na 900obr. Tak samo się dzieje w trakcie jazdy jak zrobię na luz. Zrobiłem adaptacje przepustnicy ale nie pomogło przewody mam ok. Proszę o POMOC! popraw profil bo chyba nie masz diesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej_1970 0 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Zobacz czy dobrze są nałożone przewody co zdejmowałeś lub czy w trakcie naprawy któregoś nie uszkodziłeś co powoduje pobór lewego powietrza i występuje falowanie obrotów biegu jałowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
79pawlo 0 Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 Czy chodzi ci o przewody od świec czy jakieś inne od czujników powietrza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts