ganjaq Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) Witam, wiem z instrukcji że pod kabel od cewki ale nigdzie nie mogę znaleźć rozpiski kabli w ecu, dzięki życzliwości kolegi dowiedziałem się, że to piny w małej kostce 94,95,102,103 ale ponieważ nie mogę zdjęć małej kostki (ecu jest jakby uzbrojone w dodatkową kieszeń której nie da się zdemontować a co za tym idzie wyjąć małej kostki) pozostaje mi szukać po kolorach. Dostałem taką rozpiskę ale u mnie w kostce nie ma takich kolorów black/blue, black/violet, black/brown, black/yellow. Silnik to BFB 1.8t Nikt? Edited April 12, 2015 by ganjaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomgazik33 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 pin 102 szary kolor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjaq Posted April 18, 2015 Author Share Posted April 18, 2015 (edited) szary jest chyba od pierwszej cewki, ja połączyłam się z czarno brazowym i jakoś to działa Edited April 18, 2015 by ganjaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekqwerty Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 ganjaqZgadza się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts