olewnicd Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam , mam następujący problem : 1.Pilot w ogóle nie działa , nie załącza centralnego oraz nie załącza alarmu 2.Po włożeniu klucza od strony kierowcy i przekręcając kluczyk (otwarcie lub zamknięcie ) reagują tylko drzwi od strony kierowcy , pozostałe w ogóle nie reagują (tu centralne nie działa) 3.Po włożeniu klucza od strony bagażnika zamykają się lub otwierają wszystkie drzwi (czyli tu centralne działa) 4.Próbowałem zakodować kluczyk wszelkimi sposobami Proszę o pomoc Posiadam Audi A4 B5 2001r Avant(kombi) Pozdrawiam
sk8rudex Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Może podepnij pod VAGA to jakieś błędy wyskoczą..
olewnicd Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Robiłem przez Polskiego Vaga wyskoczył mi błąd 995 - adaptation kay limit o ile się nie myle , a byłem u elektryka to powiedział że nie da się przez Vaga dodać kluczyka bo auto jest rok 2001 a komputer 99' .... niewiem co o tym myśleć Macie jeszcze jakieś pomysły co to może być ? potrzebuje pomocy w tym temacie... Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez olewnicd
Rekomendowane odpowiedzi