STO_PROCENT 0 Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Witam Przeczytałem wiele wątków na temat lamp angielskich i ich przystosowania do warunków europejskich i wiem że należy przesunąć dżwigienkę z położenia górnego na dolny Tylko gdzie ta dzwigienka jest? Wrzucam foto jak to wygląda Widzicie ją tutaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzanek85 3 Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Jeśli to oryginalna lampa to tej dźwigienki tam nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
STO_PROCENT 0 Posted October 18, 2008 Author Share Posted October 18, 2008 Dowiedziałem sie czegos co może byc istotne mianowicie : są to ori lampy valeo soczewki ale... (uwaga) przerobione z ori ksenonów Stąd ta taśma izolacyjna na zdjęciu. Czyli wychodzi że lampy z ksenonami nie miały tej dżwigienki do przestawienia na europe Sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana gdyż zostały wymontowane z audi 1997r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts