Janis Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam, ostatnio gdybając w aucie msknęło mi coś w myślach, Gdy byłem mniejszy wujas kupił A4'kę właśnie taką jaką dziś się "wożę" i wiadomo jak to dziecko bawiły mnie świecidełka na kokpicie auta - stąd moje pytanie.Czy na popielniczce, oraz zapalniczce auta były jakieś oświetlenia dodatkowe?Zamieszam zdj. by mieć po prostu pewność jeśli tak mógłby ktoś mi powiedzieć jak je wymienić?
Kazek 1.9 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Powinno być aczkolwiek niekoniecznie sprawdz kable
Janis Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie wiem jak się tam dobrać, a nie chce połamać.. :/
Kazek 1.9 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Normalnie kolego to wychodzi w całości delikanie albo podszarpuj albo podważaj .. powinno zejść bez problemu w mojej byłej schodziło bez problemu Założe się że kable masz nie podpiete do podświetlenia albo poucinane jak coś pisz pw jakby były jakieś opory poradzimy
Rekomendowane odpowiedzi